„Nu contest victoria arădenilor, dar ce s-a întâmplat la nivel de arbitraj e rușinos”

15 Oct. 2011, 11:55 Campionat

Până la disputa de la Arad, Gaz Metan Severin primise doar cinci goluri în acest campionat. Reușitele semnate de Drăghici, Gligor și Purece le-au stricat recordul defensiv oltenilor, care au acuzat însă maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Omar Dumitrică din Craiova.

„Vreau să atrag atenția asupra arbitrajului, chiar dacă acest lucru nu îmi stă în caracter și nu l-am făcut niciodată până acum. Dar, ce s-a întâmplat la acest meci mă depășește. Nu cred că UTA avea nevoie nici măcar un gram de acest ajutor pe care l-a avut din partea arbitrilor. Nu contest victoria arădenilor, îi felicit pentru că au luptat și au câștigat pe teren, dar ce s-a întâmplat la nivel de arbitraj e rușinos. De trei luni și jumătate stăm prin cantonamente, se investesc bani mulți pe timp de criză, iar arbitrajele ce le avem în ultimele trei etape fac ca toate aceste lucruri ce le facem să devină bătaie de joc”, a declarat Răzvan Lupu.

Președintele severinenilor a avut însă cuvinte de laudă pentru gruparea fanion a Aradului: „A fost un meci reușit, care sper că a plăcut publicului. Un public pe care îl stimez și apreciez, arădenii au demonstrat că merită o echipă în prima ligă. Am întâlnit o formație frumoasă, cu o tradiție și istorie bogată în spate, totul este la superlativ aici la Arad. Cred că victoria lor este una meritată, de necontestat, iar arbitrajul nu aruncă nicio umbră asupra acestor aspecte”.

Sursa: Sport Arad

Foto: Sergiu Daniel

15 Oct. 2011, 11:55 Campionat
Pe aceeași temă