FCM Baia Mare s-a reunit. „Avem gânduri mărețe”. Obiectivul pentru noul sezon va fi stabilit abia în iarnă

Marius ANGHEL 01 Jul. 2015, 18:53 Pregătiri, amicale
FCM Baia Mare s-a reunit.

Alături de Șoimii Pâncota, și FCM Baia Mare a dat de astăzi start pregătirilor pentru noul sezon al Ligii 2. La primul antrenament al grupării nou-promovate au luat parte și noile achiziții reușite până în acest moment. Atacanții Sergiu Arnăutu și Tudor Mândrușcă, fundașul dreapta Cătălin Savin și portarul Iuliu Roșiianu au făcut cunoștință cu noii lor coechipieri.

Tehnicianul FCM-ului, Dorin Toma, a spus pentru eMM TV, motivele pentru care a dat start reunirii încă din prima zi a lunii iulie și a vorbit despre obiectivul din Liga 2. „Ne reunim un pic mai repede pentru că aducem mai mulți jucători și în probe și nou-transferați și ne-am grăbit puțin cu pregătirea, deoarece dorim să îi integrăm cât mai repede. Avem gânduri mărețe, dar, deocamdată, o luăm treptat. Ne gândim ca până în iarnă să ajungem cât mai sus posibil în clasament, după care ne vom pune un obiectiv în returul campionatului”, a declarat Dorin Toma.

Timp de două săptămâni jucătorii echipei băimărene se vor pregăti pe plan local, în timp ce de pe 17 iulie vor pleca într-un cantonament de 14 zile la Tărlungeni, unde vor susține și cinci sau șase partide de verificare.

„Sperăm să ne iasă treburile așa cum ne-am propus”

Despre reunire au vorbit și trei jucători din lotul lui Dorin Toma. „Ne-am reunit cu gândul de a ne pregăti foarte intens în aceste două luni cât mai avem până va începe campionatul. Sperăm să ne iasă treburile așa cum ne-am propus de anul trecut de fapt, de când am început să ne pregătim pentru Liga a 2-a și să începem bine și să avem un parcurs bun în acest an”, a declarat, la rândul său, pentru eMaramureș, Daniel Bogman, completat de Răzvan Lupu: „Abia am așteptat ziua de astăzi. Ne așteaptă o perioadă grea de pregătire care este importantă pentru fiecare jucător în parte. Sperăm să ne pregătim cât mai bine, iar la startul sezonului să fim în formă maximă”.

Mândrușcă: „Pentru mine Baia Mare este

Dintre jucătorii transferați în această vară, Mândrușcă a explicat de ce a ales să vină la Baia Mare. „Am ales Baia Mare pentru că am o relație bună cu domnul antrenor, de multă vreme tot discutăm și, într-un final, se pare că s-a și întâmplat. Acum așteptăm să vedem ce o să fie în Liga a 2-a, o serie sau două, dacă se va televiza. Mie mi-ar plăcea să fie o singură serie tocmai în ideea de a fi televizate meciurile și urmărite. Cunosc foarte bine Baia Mare ca și oraș. Ca și echipă i-am mai întâlnit de câteva ori jucând la alte cluburi. Iubita mea este de aici din Baia Mare, deci pentru mine aici e acasă”, a declarat Tudor Mândrușcă la televiziunea locală.

VEZI un material VIDEO de la reunirea echipei

FCM Baia Mare are programate până în acest moment patru meciuri amicale: pe 11 iulie, acasă cu Cigand, pe 12 iulie la Debrecen, cu echipa din prima ligă maghiară, pe 14 iulie cu Olimpia Satu Mare, iar pe 4 august returul cu aceeași echipă.

Foto: eMaramureș

Marius ANGHEL 01 Jul. 2015, 18:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă