„Nu avem ce să le reproșăm jucătorilor, au avut atitudine”. Fariștii pun pe seama ghinionului eșecul de la Balotești

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 15:43 Campionat

Farul Constanța a încheiat returul Ligii a II-a dezamăgitor, cu o nouă înfrângere. Sâmbătă, „marinarii” au pierdut la Balotești cu 0-2, în etapa a 21-a, și va continua în play-out pentru a se salva de la retrogradare. În ultima rundă va câștiga la „masa verde” cu Unirea Slobozia.

În meciul cu CS Balotești, jucătorii echipei constănțene au trimis mingea de patru ori în bară. La final, tehnicianul a dat vina și pe ghinion, declarând că nu are ce să le reproșeze elevilor săi după acest nou eșec.

„Am făcut un meci bun, dar, paradoxal, am pierdut cu 0-2. Am controlat meciul 80% și am ratat ocazii incredibile, dar nu am reușit nici măcar un egal. Este dezarmant că nu ne-am impus și nici măcar nu am dat gol, la câte situații am avut. În timpul partidei, nu eram mulțumiți nici dacă meciul se încheia la egalitate. Nu avem ce să le reproșăm jucătorilor, au avut atitudine. Când ai atâtea ocazii, iei în considerare și ghinionul. Am avut patru bare și ne-am creat și alte situații mari. Iar golurile le-am primit ca urmare a unor nesincronizări ale noastre. Încă nu am reușit să eliminăm greșelile individuale, care, iată, au făcut din nou diferența”, a declarat, citat de ziuaconstanta.ro, Marian Dinu.

Antrenorul l-a schimbat pe căpitanul Farului, Florin Pătrașcu, din pricina problemelor medicale. Cu zece minute înainte de final, Tudorache i-a luat locul lui Pătrașcu după ce acesta a primit o lovitură puternică în piept, care l-a lăsat fără aer și l-a împiedicat să mai continue partida.

„În play-out sunt convins că vom avea altă atitudine și alte rezultate”

Altfel, sâmbătă, Farul va avea liber în campionat, deoarece ar fi trebuit să joace cu Unirea Slobozia. În schimb va disputa un amical de lux cu Steaua, la Constanța, sâmbătă de la ora 12:00. Apoi urmează play-out-ul, care vor începe pe 4 aprilie.

„Avem două săptămâni de pauză, în care vom pregăti debutul din play-out. Așteptăm ultima etapă a sezonului regulat, ca să vedem exact pe cine vom avea ca adversare. Sunt convins că vom avea altă atitudine și alte rezultate, după ce problemele financiare se vor rezolva, iar situația va intra în normal. Deja s-a văzut o îmbunătățire a atitudinii jucătorilor”, a mai spus principalul Farului.

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 15:43 Campionat
Pe aceeași temă