„Nu au fost pregătiți în primul rând din punct de vedere psihic”

20 Mar. 2012, 08:02 Campionat
„Nu au fost pregătiți în primul rând din punct de vedere psihic

Președintele executiv al al clubului FC Botoșani rămâne optimist în ceea ce privește realizarea obiectivului. Oficialul botoșănean pune înfrângerea și jocul slab de la Brăila pe faptul că jucătorii au intrat relaxați în teren.

Cum caracterizați meciul de la Brăila?
A fost un meci cu încărcătură, un meci pe care noi îl așteptam de trei luni de zile. Consider că nu au fost pregătiți în primul rând din punct de vedere psihic. Știau și ei că este un joc destul de tare, un joc important pentru noi în economia clasamentului. Nu au avut agresivitate ceea ce a avut în schimb adversarul. Nu am întâlnit un adversar deosebit. Brăila este o echipă cu jucători experimentați și care au avut acea agresivitate care ne-a lipsit nouă.

S-au primit foarte ușor golurile…

Am luat două goluri pe două greșeli impardonabile. Să primești gol în secunda 40 în momentul în care toată echipa era așezată. De asemenea, greșeala lui Curileac este impardonabilă. A doua repriză am încercat. S-a văzut că fizic nu stăm rău. Adversarul a încercat să închidă tabela. Alte ocazii cu excepția șutului respins de Curileac nu au avut. În același timp nici noi nu am avut.

Se impun sancțiuni?
Nu putem să aplicăm sancțiuni. E un meci de campionat. Nu a fost o finală. Ei au înțeles greșit. Am intrat în teren precum brazilienii. Se considerau învingători și dacă nu ai agresivitate și determinare încă din primul minut nu poți câștiga meciul.

Cum vă explicați faptul că jucătorii experimentați au evoluat foarte slab?
Toți au avut evoluții modeste. Mă așteptam la jucătorii experimentați să ajute grupul mai tânăr. Din păcate toți au fost liniari ca atitudine.

După rezultatele din etapa aceasta se poate spune că este o serie slabă?
În ambele serii, echipele sunt la același nivel. Cu excepția la două-trei echipe din zona de jos a clasamentului celelalte sunt de valoare apropiată. Dunărea Galați a egalat în opt jucători de câmp liderul. Este inadmisibil. Se vede că nu este nicio echipă care să facă diferența.

Mai credeți în realizarea obiectivului?
Trebuie să credem. Dacă legi cinci victorii consecutive poți urca în clasament până pe primele locuri. Candidatele certe la promovare se vor încurca. Încă sunt multe meciuri de jucat. Urmează Viitorul Constanța – Farul și Poli Iași – Delta Tulcea. Sunt meciuri care ne pot ajuta.

sursa: btonline.ro

20 Mar. 2012, 08:02 Campionat
Pe aceeași temă