„Nu am primit niciun salariu de când sunt la Poli”

21 Apr. 2012, 14:15 Campionat

Jucătorii de la Poli au jucat în derby-ul cu UTA pe stomacul gol. „Am jucat pentru suporteri”, spune Cârstea, atacantul transferat de Poli în urmă cu patru luni.

Înfrângerea cu UTA (0-1) a pus sânge pe rana poliștilor, fie că e vorba de suporteri sau de jucători sau antrenori. Alb-violeții au dorit să câștige derby-ul, chiar dacă singura lor răsplată în acest an au fost încurajările suporterilor.

„Ne pare foarte rău că am dezamăgit suporterii. Noi pentru ei am jucat azi, pentru suporteri. Noi chiar nu știm ce se va întâmpla, mereu se spune că nu se mai bagă bani, că n-o să mai susțină nimeni echipa, dar noi încercăm să ne facem treaba în continuare, cu toate că se vede că ne apasă ceva. Suntem supărați, de asta probabil și jocul din teren a suferit, dar azi nu cred că a fost problema de motivație. Azi chiar am jucat pentru suporterii aceștia superbi. Nu știu ce motivație vom mai avea de acum încolo. Jucăm pentru culorile clubului, pentru noi. E păcat de această echipă iubită atât de mult în acest oraș. E o echipă foarte frumoasă, fete, băieți, copii, oameni bătrâni țin cu echipa asta și ar fi păcat ca de la vară sau de acum să se desființeze”, a declarat Rover Cârstea.

„Mai cer bani de acasă, doar n-o să mă duc la cămătari”

Atacantul a venit la Poli la sfârșitul anului trecut și, chiar dacă pe contract scrie că salariul lui este de zece ori mai mare decât cel pe care îl avea la FC Argeș, fotbalistul nu a primit până acum nicio leafă. „Nu sunt dezamăgit că am ales să vin la Poli. Nu pot să dau înapoi. Cel puțin, joc pentru acest public. Nu am mai văzut așa ceva, cred că e cel mai frumos public din țară. Mai cer bani de acasă, mă descurc cum pot. Doar n-o să mă duc să cer la cămătari. Eu, de când am venit la Poli, nu am primit niciun salariu. Încă nu am depus memoriu, dar probabil dacă nu se va face nimic la echipă, trebuie să facem ceva”, a spus fotbalistul de 22 de ani.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

21 Apr. 2012, 14:15 Campionat
Pe aceeași temă