„Nu am jucat ca o echipă adevărată, suntem într-un moment foarte prost și nu mai avem încredere în noi”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 17:16 Campionat

Înfrângerea din Trivale nu le-a picat bine celor de la FCM Târgu Mureș. După patru etape disputate în acest retur, mureșenii au obținut doar un punct, astfel că șansele la promovare sunt ca și irosite.

La finalul partidei susținute la Pitești, antrenorul Mircea Cojocaru a comentat situația de la echipă și a declarat că nu este mulțumit de atitudinea unor jucători tineri din lot.

„A fost un meci foarte disputat și echilibrat în care ambele echipe puteau să obțină până la urmă victoria. Noi avem o echipă cu mulți jucători experimentați, dar suntem într-un moment foarte prost și se pare că nu mai avem nici încredere în noi. Sunt și anumiți jucători care se pare că stau prost din punct de vedere fizic pentru că nu este normal ca un jucător tânăr să stea cu capul plecat pe teren.

Gazdele au câștigat cu șansă, însă pe merit. Am ratat și 11 metri și alte ocazii. Nu am fructificat fazele fixe. Arbitrul putea fi înțelegător la prima eliminare, pentru că intrarea nu era de roșu. A fost o imprudență. Cred că la ultima fază se impunea un penalty. Maniera de arbitraj nu a influențat rezultatul final.

Noi avem greșelile noastre, chiar dacă avem în lot ju­cători cu nume. Ne lipsesc însă automatismele. Mulți ju­că­tori stau cu capul în pământ. Avem carențe tehnice. Nu am jucat ca o echipă adevărată. O victorie aici ne ținea în cursa pentru pro­movare, însă după această înfrângere nu cred că mai a­vem șanse.

Mă așteptam ca FC Argeș să arate mai mult decât a făcut în acest meci, eu i-am urmărit în câteva partide și pot să spun că au o serie de jucători interesanți. Îmi place foarte mult Doman, fundașii centrali sunt iarăși destul de valoroși, dar, în special, fundașul lateral Briceag, cel care prin urcările sale reușește să împingă jocul către careul advers.”, a declarat, citat de Sport Argeș, Mircea Cojocaru.

Foto: Mihai NEACȘU

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 17:16 Campionat
Pe aceeași temă