Noroc cu Coșereanu! Liderul Gaz Metan visează la promovare, dar abia a câștigat la Reșița

Marius ANGHEL 24 Mar. 2016, 14:10 Campionat

Liderul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, a avut mult de muncit miercuri în Valea Domanului, pentru cele trei puncte cu Metalul Reșița. Gaz Metan Mediaș s-a impus abia cu 1-0, cu un gol marcat în repriza secundă, după o greșeală în apărarea reșițeană.

Vremea rece și ploioasă, dar și rezultatele slabe au îndepărtat lumea de la stadion. Miercuri, sub o sută de spectatori au asistat la meciul susținut de Metalul. Echipa reșițeană a rezistat însă minute în șir în fața liderului, care venea în Valea Domanului cu gândul că va avea o misiune facilă. Dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din teren, au simțit asta pe pielea lor și elevii lui Leo Grozavu.

Mediașul a avut o avalanșă de ocazii la poarta gazdelor, însă am remarcat prestația curajoasă a sârbului Ivan Lucic, un tânăr care se impune ușor-ușor în formula de bază a Metalului. În finalul primei reprize, oaspeții au solicitat lovitură de la 11 metri, considerând că unul dintre fundașii Reșiței a comis henț în suprafața de pedeapsă.

Unicul gol al meciului a picat în repriza secundă, în urma unei greșeli în apărarea reșițeană, Lorant Kis alunecând în poziție centrală, dându-i posibilitatea lui Târcoveanu să intercepteze balonul și să-i paseze pe stânga lui Coșereanu (69), care l-a învins pe Lucic cu un șut pe jos.

VEZI o GALERIE FOTO a meciului din Valea Domanului

METALUL REȘIȚA    0
GAZ METAN MEDIAȘ    1

Coșereanu ”69

Lucic – I. Vlad, Chiș, I. Crăciun, Makinde – Kopre, Buzdugan (Vitorotic ”84) – Al. Costea (Chira ”70), Botezatu (cpt.), Julei – Al. Maria (C. Anghel ”61)
Rezerve neutilizate: Ciule – Naziri, Pitulice, Ponoran
Antrenor: Carol Gurgu

Greab – R. Zaharia, I. Neag, L. Cazan (Danci ”33), G. Neagu – P. Iacob, Băjenaru (cpt.), Tîrcoveanu (Trif ”90) – Buziuc (Neacșa ”46), Gavra, Coșereanu
Rezerve neutilizate: Botoșer – Bic, Al. Munteanu, M. Staicu
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: „Mircea Chivu” (Reșița); Spectatori: 100; Arbitru: Mihai Amorăriței 3 (Câmpina); Asistenți: Călin Cimponeriu 3 (Lugoj) și Ramona Doriana Bunget 3 (Târgu Jiu); Jucătorul meciului: Cristian Gavra 3.

Text, foto și video: Marian CĂ‚RĂ‚VAN (Express de Banat)

Marius ANGHEL 24 Mar. 2016, 14:10 Campionat
Pe aceeași temă