Noii investitori s-au pus pe treabă la Foresta. La meciul cu Metaloglobus ar putea trimite noi jucători pe teren

Marius ANGHEL 31 Aug. 2017, 16:16 Campionat
Noii investitori s-au pus pe treabă la Foresta.** La meciul cu Metaloglobus ar putea trimite noi jucători pe teren

După perioada de criză financiară profundă care a pus în pericol existența clubului și începutul ratat de campionat, în care Foresta s-a prezentat cu echipa de juniori, există premise reale că lucrurile se vor așeza din mers la gruparea suceveană. Noii investitori au achitat deja majoritatea restanțelor financiare către foștii jucători și furnizori, urmând ca până la finalul acestei săptămâni să fie plătită și datoria de 86.000 de euro către Fisc. Acest lucru este obligatoriu pentru a putea accesa banii puși la bătaie de primăria Suceava, respectiv un milion de lei pentru cele patru luni rămase din anul 2017.

De asemenea, în aceste zile se fac eforturi și pe plan sportiv, pentru formarea unui lot competitiv pentru eșalonul secund. În afară de Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, italianul Alessandro Masella și senegalezul Issaga Diallo, care au apucat deja să joace pentru Foresta în ultimele două meciuri de campionat, la Suceava se pregătește de zile bune sub comanda preparatorului fizic francez Florent Lacasse un grup numeros de fotbaliști străini, alcătuit din mijlocașul armean de 18 ani Edgar Movsesyan, Daniel Pappoe (23 ani), un fundaș central ghanez care a făcut junioratul la Chelsea, și trei sportivi cu cetățenie franceză, respectiv Wilhem Renquin, de 21 de ani, fundaș dreapta, Seven Cem, de 19 ani, fundaș central, și Belkacem Delle Ali, de 19 ani, mijlocaș, ultimii doi trecuți prin curtea juniorilor lui Olympique Marseille.

Pentru a putea emite pretenții în campionat se încearcă legitimarea acestora cât mai curând, existând speranțe ca măcar doi dintre aceștia să fie prezenți pe teren sâmbătă, la partida de pe teren propriu cu Metaloglobus. Conducerea clubului dă asigurări că vor mai veni jucători la Foresta până pe 5 septembrie, când se va încheia perioada de transferări, fiind considerată maximă urgență înregimentarea cel puțin a unui portar.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 31 Aug. 2017, 16:16 Campionat
Pe aceeași temă