Noiembrie, ultimul bal! Gloria încheie anul pe locul 3

Marius ANGHEL 30 Nov. 2013, 15:39 Campionat

Echipa bistrițeană a remizat acasă cu FC Olt Slatina și a încheiat anul 2013 pe locul 3 în clasamentul Seriei 2 din liga secundă, la patru puncte în spatele liderului CS „U” Craiova. Campionatul se va relua în martie anul viitor. Directorul tehnic Cristian Coroian a spus că parcursul Gloriei putea fi și mai bun: „Dacă aveam două-trei puncte în plus, eram foarte mulțumit”.

În memoria lui Vasile Moga

Înaintea partidei de sâmbătă 30 noiembrie, din etapa a 14-a a Ligii a II-a, s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului jucător, președinte și director sportiv al Gloriei Bistrița, Vasile Moga, trecut la cele veșnice în urmă cu o săptămână, la vârsta de 58 de ani. Tot în semn de doliu, jucătorii Gloriei au evoluat cu banderole negre.

Chin!

Echipa bistrițeană, neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri acasă. În prima repriză s-au consemnat doar o lovitură de cap a lui Brumă peste poartă (minutul 22) și o lovitură liberă directă bătută de Feher și reținută în doi timpi de Bugiu (37). Oaspeții au reclamat neacordarea unui penalty în minutul 25, pentru henț la Chibulcutean. În minutul 55 Albuț a scos salvator șutul lui Quist, ocaziile Gloriei în al doilea mitan fiind un șut anemic al lui Brumă și o lovitură liberă executată de Nalați și deturnată în corner de portarul oaspeților. În rest, luptă aspră, mingi lungi respinse de apărarea Oltului, pase și centrări greșite, zid al slătinenilor de nestrăpuns. Din minutul 88 Gloria a jucat cu un om mai puțin, Roșu fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Gloria Bistrița a terminat anul fotbalistic 2013 pe poziția a 3-a, cu 24 de puncte (7 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri, golaveraj 15-11), în fața sa fiind CS Universitatea Craiova (locul 1, 28 de puncte) și CSM Râmnicu Vâlcea (locul 2, 25 de puncte).

VEZI mai multe POZE de la meci

Gloria Bistrița: Albuț – Țârcă, Fizeșan, Chibulcutean, D. Sănmărtean – Polgar (Budăcan 64), Feher (Nalați 81), R. Mărginean, C. Roșu – Brumă, Antonache (Curtuiuș 64). Antrenor: Sandu Negrean. Director tehnic: Cristian Coroian

FC Olt Slatina: Bugiu – C. Căpățână, Crușoveanu (Marincău 53), Gligor, Siminic – Ignea, Quist – Huțanu (Ivănică 62), A. Pavel, Bancu – Drăghici (M. Căpățână 90+3). Antrenor: Dan Oprescu

Stadion: „Jean Pădureanu” – Bistrița. Spectatori: 200. Arbitri: Flavius Roșu (Timișoara) – Vasile Popescu (Buzău), Monica Rigo (Cluj-Napoca) – Cristian Codrea (Baia Mare). Observatori: Kanyaro Attila (Târgu Mureș), Bogdan Zanfirescu (Botoșani)

Text și foto: Timp Online

Marius ANGHEL 30 Nov. 2013, 15:39 Campionat
Pe aceeași temă