Nocturna stadionului Delta din Tulcea – „rectificată” din buget

Mihai Andries 13 Jul. 2013, 12:00 Campionat
Nocturna stadionului Delta** din Tulcea - „rectificată

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea a motivat suplimentar într-o conferință de presă „expunerea de motive” a proiectului de hotărâre ce a fost supus votului consilierilor locali în ședința extraordinară de ieri și care a privit o rectificare de buget, a treia de la începutul anului, la capitolul „Investiții” ce presupune renunțarea la nocturna stadionului „Delta”.

„Rectificarea, am și spus-o, având un minus de fonduri în zona gospodăririi comunale și a susținerii investițiilor proprii, am considerat să preluăm acești bani de la nocturnă și îi ducem în această zonă. Asta nu înseamnă, repet, că am renunțat la nocturnă! Așa cum am promis baza sportivă rămâne în responsabilitatea noastră, dar, dacă vreți cumva, și vis a vis de evoluția echipei, pentru că știți foarte bine nocturna era piesă eliminatorie în condițiile în care eram acceptați în Liga I, bun,  acum această problemă nu mai e de strictă urgență pentru că în Liga a II-a putem să lucrăm și fără nocturnă. Și am zis de ce să țin niște bani blocați acolo când avem nevoie de ei în altă parte.” a declarat primarul Constantin Hogea.

Legat de viitorul echipei de fotbal, chiar dacă aceasta a rămas fără nocturnă, primarul Constantin Hogea a făcut public faptul că în aceste zile a apărut la orizont un investitor privat cu care se află în negocieri pentru a prelua clubul, însă numele acestuia este ținut secret până la finalizarea eventualei tranzacții.

 

Sursa: TulceaSport

Mihai Andries 13 Jul. 2013, 12:00 Campionat
Pe aceeași temă