Nițescu și Ivanovici cer sprijinul suporterilor

23 Sep. 2011, 10:49 Campionat
Nițescu și Ivanovici** cer sprijinul suporterilor

Antrenorul principal al echipei FC Farul, Marian Pană, a declarat, ieri, că își dorește ca, în meciul de sâmbătă, cu Victoria Brănești, să fie eliminate greșelile comise de elevii săi în deplasările de la Otopeni și Botoșani.

„Puteam câștiga la Botoșani, dacă nu greșeam la 3-3. Echipa e în creștere. Un rezultat de egalitate cu Victoria Brănești ar echivala pentru noi cu un eșec. Nu ne gândim decât la victorie. Simt că vom câștiga. Depinde doar de noi dacă vom avea cât mai mulți spectatori la meciuri, așa cum am văzut la Botoșani. Avem nevoie de ei, de susținerea lor, în tot ceea ce vom face de acum înainte. Dacă lucrurile vor merge așa cum ne dorim, în patru-cinci etape vom avea în tribune 4.000 – 5.000 de spectatori”, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul Farului, Marian Pană.

La rândul său, fundașul Costel Nițescu este de părere că meciul cu Victoria Brănești va fi unul dificil: „Vom avea un meci greu, dar pe care trebuie musai să îl câștigăm. Nu avem altă variantă decât victoria”.

Pe de altă parte, Nițescu și-a exprimat regretul vizavi de numărul mic de spectatori prezenți la partidele alb-albaștrilor pe teren propriu: „Noi ne-am dori ca lumea să vină în număr mare la stadion, dar, din păcate, se pare că s-a cam pierdut interesul pentru fotbal la Constanța. Sper ca, prin evoluția mea, să contribui și eu la câștigarea celor trei puncte”.

„S-a schimbat comportamentul suporterilor”

Mijlocașul echipei FC Farul, Petre Ivanovici, spune că sprijinul suporterilor este foarte important pentru alb-albaștri: „Am prieteni la Constanța și vreau să-mi ajut colegii pentru a câștiga sâmbătă. S-a schimbat comportamentul suporterilor. E greu să joci cu tribunele goale, dar eu sper ca, de acum înainte, numărul lor la meciurile noastre să crească. Fără ei, este destul de greu să realizăm ceea ce ne-am propus”.

Partida FC Farul – Victoria Brănești, contând pentru etapa a șasea a Ligii a II-a, Seria I, este programată sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11, pe stadionul din str. Primăverii.

sursa: Cuget Liber

23 Sep. 2011, 10:49 Campionat
Pe aceeași temă