Niculescu: „Sper să începem cu o victorie”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 28 Feb. 2014, 11:15 Campionat
Niculescu:**

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Niculescu așteaptă ca echipa sa să debuteze în noul an cu un succes sâmbătă, când în Zăvoi vine CS Mioveni. 

„Așteptăm cu nerăbdare și încredere a doua parte a sezonului, ne-am pregătit bine circa 7 săptămâni, am avut și un turneu reușit în Ungaria. Sâmbătă jucăm acasă cu Mioveni, sperăm să câștigăm, să începem cu dreptul, e important pentru moral și pentru ceea ce ne dorim să realizăm în acest sezon” a spus Niculescu la Dolcesport.

Tehnicianul vâlcenilor este foarte mulțumit de colaborarea cu patronii echipei, frații Dan și Laurențiu Nițu. „E grea viața de antrenor în orice ligă, ai mai multe responsabilități, dar e o serie care mă pasionează, sper să am succes și în această meserie. Eu am libertate totală la Vâlcea și în programul de pregătire și în privința echipei, mă văd rar cu patronii, mă lasă să lucrez în liniște, sunt oameni foarte serioși. Suntem printre puținele cluburi de Liga a II-a care plătim salariile la zi, e un lucru important pentru aceaste vremuri. Va fi greu să promovăm, dar nu imposibil. Pe viitor, când voi căpăta experiență, îmi doresc să antrenez Dinamo, dar nu este momentul acum” a mai declarat Claudiu Niculescu pentru Dolcesport.  

De remarcat faptul că, de când a venit la Vâlcea, Claudiu Niculescu are o serie excelentă în jocurile de pe teren propriu, în care nu a pierdut niciun joc de campionat.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 28 Feb. 2014, 11:15 Campionat
Pe aceeași temă