Niculescu atacă arbitrajul lui Popa: „A fost sub orice critică. A ținut morțiș să se joace. A fost polo, nu fotbal”

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 00:25 Campionat
Niculescu atacă arbitrajul lui Popa:**

După eșcul suferit ieri, în Zăvoi, Claudiu Niculescu a atacat dur deciza arbitrilor de a permite reluarea jocului, în ciuda terenului îmbibat cu apă.

Afectat de ratarea promovării, Claudiu Niculescu este însă mândru de echipa sa. „Mă așteptam la un joc atât de încins, oltenii sunt foarte orgolioși, asta e viața, felicit echipa gazdă. Păcat de munca acestor băieți, sunt mândru de ei, de ce au realizat, au realizat numai pe teren, am pierdut un joc pe care l-am controlat în totalitate, afară de final, când am riscat totul și au apărut ocaziile gazdelor. Terenul a schimbat radical jocul, s-a jucat polo, nu fotbal, este incredibil cum acest arbitru a putut să reia jocul”.

„Și-a bătut joc de ambele echipe, în special de noi”

Niculescu acuză dur maniera de arbitraj a centralului Cătălin Popa din Pitești. „Cred că acest arbitru a făcut praf jocul, nu neapărat că ne-a eliminat doi jucători, întreaga manieră a fost sub orice critică. În primele 10 minute a avertizat total gratuit doi jucători ai noștri. Jocul nu trebuia reluat, dar eram convins că arbitrul va face totul să se joace. Pe Cătălin Popa îl știam bine, e un arbitru bun, dar azi și-a bătut joc de ambele echipe, în special de noi. Meciul trebuie reluat a doua zi, pe un teren bun, dar arbitrul a văzut că echipa mea e dezavantajată clar pe acest teren și a ținut morțiș să se joace. Băieții mei au fost nervoși că arbitrii nu ne-a lăsat să trecem terenul în prima repriză, când ne-a lăsat vremea, nu ne-a lăsat arbitrajul”.

„Vreau să rămân”

Tehnicianul Damilei își dorește să continue și sezonul viitor la Vâlcea. „Vreau să câștigăm cu Argeș, acest club este nou în Liga a II-a, dar a demonstrat că vrea performanță și cu siguranță va face și performanță. Vreau să rămân la Vâlcea, mă simt bine aici, lucrez cu băieți minunați, voi avea o discuție cu conducerea clubului”.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 00:25 Campionat
Pe aceeași temă