Nicu Babu: „Locul nostru este în Liga I!”

Mihai Andries 04 Apr. 2013, 12:29 Campionat
Nicu Babu:**

De la venirea sa în iarnă, la Săgeata Năvodari, principalul finanțator al echipei a schimbat multe lucruri în bine, aducând o notă nouă de profesionalism. Iată ce a declarat Nicu Babu într-un scurt interviu acordat siteului oficial al grupării de la malul mării.

Reporter : Cum vedeți meciul de duminică, la Năvodari cu CF Brăila ?
Nicu Babu : Este un adevărat derby pentru noi, pe care dacă îl vom câștiga, ne înscriem clar în drumul pentru promovare. De altfel, dacă mă uit la ce lot avem este clar, că locul nostru este în Liga I.
   
R: Ce s-a întâmplat în iarnă, începutul de retur a fost excelent ?
N.B. : Revenirea antrenorului Constantin Gache ne-a adus creșterea în joc pe care o așteptam și rezultatele din retur, cu patru victorii, ne arată că am luat măsuri bune : 2-0 cu Dinamo II, 1-0 în deplasare cu CS Buftea, 4-1 cu Chindia și 2-1 la Slobozia, cu Unirea. Avem cel mai bun atac din Liga a II-a și am primit doar două goluri în retur.
   
R: Vă așteptați ca stadionul „Flacăra” să fie plin, duminică ?  
N.B. : Publicul din Năvodari este iubitor de fotbal și când vede, că avem rezultate sunt convins, că va fi alături de noi. Ca de obicei, la noi, intrarea va fi gratuită și fac un apel, către toți cei care își doresc ca din vară, să vadă aici, meciuri de Liga I, să vină să ne susțină pentru că avem nevoie, de cât mai mulți suporteri. Vom avea acțiuni în școlile și liceele din Năvodari pentru a avea un public pe măsură, la derby-ul de duminică.

 

Articol de Cătălin DONOSE

Mihai Andries 04 Apr. 2013, 12:29 Campionat
Pe aceeași temă