„Nici după meciul cu Călărași nimeni nu ne dădea vreo șansă”. Chindriș crede că UTA va avea o altă față la meciul retur cu FC Voluntari

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 03:26 Campionat

UTA Bătrâna Doamnă a avut destule probleme la mijlocul terenului în meciul cu FC Voluntari, scor 3-0, dar asta și pentru că ilfovenii au creat deseori superioritate în centru cu triunghiul Moke – Novac – Achim. Deseori, Chindriș și Tănase au fost prinși între aceștia, având dificultăți atât pe faza defensivă, cât și pe contrucția jocului.

„A fost un meci destul de greu pentru noi. Știam că au o echipă ce vor pune presiune asupra noastră. Mai ales la mijlocul terenului aveau tot timpul superioritate și am încercat să jucăm mereu în spatele lor. În prima repriză am fost mai timorați, mai fricoși, dar în a doua am echilibrat jocul. Am avut și noi două ocazii mari, pe care, dacă le fructificam sau măcar una dintre ele, alta era perspectiva partidei de la Arad. Adi Petre a încercat să dea gol, păcat că nu a reușit”, a menționat Marius Chindriș după joc.

Cel puțin la cald, mijlocașul „alb-roșiilor” nu a părut să digere decizia lui Roland Nagy, aceea de a-l scoate de pe teren. „Am fost schimbat, a fost decizia antrenorului. O respect, a fost o schimbare ofensivă, a intrat Petre. La meciuri cu miză nu contează că jucăm la trei zile. Rămâneam în istoria clubului, puteam face o performanță dacă reușeam să dăm un gol astăzi, puteam lua o opțiune importantă pentru meciul de acasă. Oricum trebuie să câștigăm la Arad, ultima impresie contează. În plus, noi credem în șansa noastră, nici după meciul cu Călărași nimeni nu ne dădea vreo șansă. De aceea fotbalul e frumos că ne putem lua revanșa duminică în fața propriilor suporteri, unde o să fie din nou alt meci și vom avea altă față”, a adăugat utistul.

Meciul retur dintre UTA Bătrâna Doamnă și FC Voluntari (0-3) are loc duminică, 12 iulie, de la ora 13:00, pe stadionul Motorul din Arad.

Text: Sport Arad
Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 03:26 Campionat
Pe aceeași temă