Nemțenii vor sa incheie socotelile cu liga a 2-a

03 Apr. 2009, 08:29 Campionat
Nemțenii vor sa incheie socotelile cu liga a 2-a

Daca nemtenii au inceput deja sa-si faca bagajele pentru liga 1 competitie in care spera sa evolueze din sezonul urmator, petrolistii inca mai spera la ocuparea pozitiei secunde din clasament. Neprogramarea Progresului pentru etapa de sambata de la Giurgiu, precum si problemele financiare a celor de la Delta Tulcea ii fac pe gazari sa spere la locul 2 pana in ultima etapa. De pe aceste coordonate, se prezinta derby-ul de sambata de pe Borzoghean unul de totul sau nimic pentru prahoveni.
 

 

Conducatorii nemtenilor sunt increzatori privind deznodamantul rezultatului de sambata, anticipand un meci dificil in propriul fief. "Într-adevăr, petroliștii au mulți jucători de valoare care, din câte am înțeles, la finalul acestui sezon vor pleca spre alte zări.. Știu că mulți dintre componenții Petrolului și-au dat deja acordul pentru semnarea contractelor cu alte formații. Sâmbătă, la vizita Petrolului, vom avea în fața jucători ce urmează să fie vânduți pe bani grei", atenționează asupra dificultății partidei, președintele CA din curtea Borzogheanului.

 

Dupa ce rand pe rand, Ceahlaul a „terminat” conturile cu FC Ploiesti, Progresul Bucuresti, Dunarea Galati si Delta Tulcea, sambata pietrenii vor sa-i scoata definitiv din lupta si pe petrolisti. "Normal, mai vrem să facem un pas mare, către momentul în care să fim siguri că am terminat conturile cu eșalonul secund", declară conducătorul Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu.

"Dacă cei de la Progresul sunt ca și «rămași de căruță» după neprogramarea în această rundă nouă, este clar că FC Ploiești și Petrolul vor face tot posibilul să înlăture pe Delta Tulcea din postura ocupată acum. Sigur, dobrogenii sunt principali favoriți să termine pe locul secund în clasament", crede Viorel Măstăcaneanu.

 

Partida Ceahlaul-Petrolul Ploiesti se va disputa sambata de la orele 11.00 si va fi condusa de centralul Sorin Corpodean ajutat de asistentii Claudiu Loghin (Pașcani) și Dănuț Dumitru (Focșani).

 

Dan Eșeanu (RL2)

03 Apr. 2009, 08:29 Campionat
Pe aceeași temă