Narcis Răducan, prezent în tribune la derby-ul Juventus – UTA: „M-aș bucura să promoveze UTA”

Marius ANGHEL 23 Apr. 2017, 17:21 Campionat
Narcis Răducan, prezent în tribune la derby-ul Juventus - UTA:**

Fostul jucător de la Steaua și Rapid, Narcis Răducan, a fost prezent ieri în tribunele stadionului din Colentina, la derby-ul dintre Juventus și UTA Bătrâna Doamnă, încheiat cu victoria arădenilor, scor 2-1. Arena viitoarei prim-divizionare este un magnet în ultimul timp pentru oamenii din lumea fotbalului, aici venind foști fotbaliști pentru a urmări la lucru jucătorii lui Daniel Oprița, printre care Marius Lăcătuș, Ianis Zicu sau Ciprian Marica.

Narcis Răducan a venit să vadă derby-ul și pentru a se întâlni cu Laurențiu Roșu, antrenorul UTA-ei. „Am venit la meci pentru Laurențiu Roșu, care îmi este rudă. În tabăra cealaltă e domnul Chivorchian, cu care am lucrat mulți ani. A fost o partidă interesantă, m-aș bucura să promoveze UTA, pentru că este dintr-un un oraș de mare tradiție în fotbal. Am înțeles că se construiește și un stadion acolo, așa că au tot ce le trebuie pentru a redeveni o echipă mare”, a spus Răducan.

Liber de contract după ce ultima dată a fost președinte la Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan a comentat și situația în care se va găsi Daniel Oprița, antrenorul lui Juventus, care nu va putea rămâne principal și în Liga 1, deoarece nu deține licență PRO. „Îmi pare rău de Oprița că nu poate continua pe banca lui Juventus în prima ligă. El este artizanul acestei promovări, dar trebuie să respectăm regulamentele”, a declarat Răducan.

În ciuda faptului că a pierdut derby-ul cu UTA, Juventus rămâne lider detașat în Liga 2, după 30 de etape având 66 de puncte, cu 12 mai mult decât Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și la 13 distanță față de „Bătrâna Doamnă”.

Articol scris de Octavian VASILESCU
Foto: Alexandru DOBRE (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 23 Apr. 2017, 17:21 Campionat
Pe aceeași temă