Nanu versus Andone! ACS Poli merge pe terenul lui Metaloglobus cu absențe importante, dar încrezătoare că poate obține o victorie

Marius ANGHEL 05 Oct. 2018, 12:47 Campionat
Nanu versus Andone!** ACS Poli merge pe terenul lui Metaloglobus cu absențe importante, dar încrezătoare că poate obține o victorie

ACS Poli a plecat de astăzi spre București, la o zi după ce Radu Birlică a fost desemnat administrator special. Echipa timișoreană are o situație foarte dificilă înaintea meciului de mâine de la ora 11:00, cu Metaloglobus, deoarece se află pe locul 19, cu o singură victorie. Antrenorul Ștefan Nanu speră să bifeze primul succes contra echipei lui Bogdan Andone, după ce etapa trecută a obținut prima remiză, pe teren propriu cu Pandurii.

Tocmai acel 1-1 cu gorjenii îi dă încredere lui Ștefan Nanu. „Un meci foarte greu. Întâlnim o echipă care vine după o victorie la Ripensia Timișoara. Așteptările mele sunt să acumulăm puncte. Mergem să câștigăm acest joc. Eu am încredere în ei, pentru că la ultimul meci, cel cu Pandurii Târgu Jiu, ei au avut o evoluție foarte bună. Echipa este în progres, mă interesează să ne întoarcem cu punctele care avem nevoie, găsim o echipă liniștită, care a urcat în clasament, care a acumulat destule puncte având în vedere că și la ei sunt mulți copii. Meciul e deschis oricărui rezultat”, a declarat tehnicianul alb-violeților.

Lotul este în continuare cu probleme

Pentru acest meci, Poli nu va putea miza pe toții jucătorii. Dorin Codrea este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, Dusan Ivanov nu s-a recuperat după o entorsă, iar Andrej Mrkela are dureri la tendon. Un nou junior, Iseini, va fi inclus în lot. „Acești copii cresc pe lângă ceilalți jucători, la fiecare antrenament am câte trei-patru copii născuți în 2002. Este un lucru îmbucurător pentru ei, pentru că pot debuta ca Toboșaru, la 16 ani”, a mai spus Nanu.

Înaintea etapei a 10-a, Metaloglobus București are 11 puncte și e pe locul 12. Cu 5 puncte, ACS Poli e pe locul 19, penultimul. Meciul dintre cele două echipe are loc sâmbătă, la București, de la ora 11:00, pe stadionul din cartierul Pantelimon.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 05 Oct. 2018, 12:47 Campionat
Pe aceeași temă