Nanu, noul director sportiv al Științei: „Zilele viitoare se vor plăti salariile restante!”

Mihai Andries 27 Jan. 2014, 11:01 Campionat
Nanu, noul director sportiv al Științei:**

FC Universitatea Craiova se apucă luni, 27 ianuarie, de treabă. După ultimele descinderi din Bănie, Marin Condescu a anunțat că noua organigramă a clubului va arăta astfel: Emil Săndoi – director tehnic, Nicolo Napoli – antrenor principal, Ștefan Nanu – director sportiv. Chiar dacă nu a evoluat niciodată pentru Știința, Nanu (46 de ani) spune că are planuri mari în Bănie. Noul director sportiv a acordat un interviu exclusiv pentru ProSport în care a prezentat câteva dintre planurile de viitor ale Universității Craiova.

Ce reprezintă pentru Ștefan Nanu această funcție?
Craiova reprezintă totul pentru mine și am venit cu inima deschisă. Marin Condescu este cel care mi-a propus să vin aici și nu pot decât să spun că sunt onorat să lucrez la un asemenea club. Am venit cu gândul de a obține multe victorii și de a face fanii fericiți.

De ce chiar FC Universitatea Craiova?
Pentru că e o șansă mare. Nu am jucat niciodată pentru Știința, dar acum vrea să pun umărul la relansarea echipei. Avem un proiect interesant și cred că vom reuși să facem multe lucruri frumoase.


5 ani a jucat Ștefan Nanu în Craiova, dar pentru Electroputere, între 1990 și 1995


Când vă apucați efectiv de treabă?
Deja lucrăm la transferuri, dar nu vă pot da nume până nu avem semnătura jucătorilor. Luni ne reunim, se va face vizita medicală, iar marți se pleacă în cantonament la Băile Herculane.

„Cred vă vom reveni pe >”

Napoli rămâne cu întreg staff-ul la echipă?
Da. Am discutat cu el și cu oamenii alături de care lucrează și am decis să mergem împreună. Sunt sigur că vor face o treabă bună.

Există mari restanțe financiare atât față de jucători, cât și față de antrenori. Când se vor rezolva?
Săptămâna care urmează vor veni și banii. Băieții trebuie să aibe încredere că lucrurile se vor schimba.

Veți juca din retur pe „Oblemenco”?
Au așa cred. Acolo vom evolua. Dacă nu vom cădea totuși la un acord cu primăria, avem varianta Severin.

Ce obiectiv aveți pentru retur?
Avem un singur gând: promovarea. FC Universitatea Craiova este un brand în fotbalul românesc, iar locul ei este în Liga I.


7 echipe l-au avut în componență pe Ștefan Nanu: Electroputere Craiova, Farul Constanța, Rapid, Vitesse Arnhem (Olanda), Steaua, Oțelul Galați și FC Vaslui

 

Articol scris de Daniel REMEȘ

Mihai Andries 27 Jan. 2014, 11:01 Campionat
Pe aceeași temă