Nagy: „Cu puțină șansă puteam câștiga acest joc”

30 Sep. 2011, 23:36 Campionat
Nagy:**

UTA a oferit o replică pe măsură rivalei de pe Bega, care a sosit la Arad visând, încă, cu ochii deschiși la participarea în Champions League. Arădenii au fost la un metru de victorie chiar la ultima fază a jocului, când Drăghici a șutat din șase metri peste poartă.

„Știm că e al patrulea meci pe teren propriu în care nu câștigăm, ne-am dorit enorm să spargem gheața acum. Am întâlnit cea mai bună echipă de până acum, dar cu puțină șansă puteam câștiga acest joc. Trebuie să avem această atitudine și spirit de sacrificiu meci de meci, doar așa putem ajunge la performanță. Merită felicitată echipa din acest punct de vedere, să nu uităm că am întâlnit o echipă bună, așezată bine în teren, cu destule valori individuale. Am spus-o că trebuie să avem spirit de sacrificiu, să ne luptăm pentru fiecare minge, doar așa puteam obține un rezultat bun azi”, a declarat Roli Nagy.

„E prea mult spus că s-a văzut o diferență de valoare, am avut destule momente în care am controlat jocul, ne-am creat ocazii, am fost peste ei. Trebuie să prindem acum o serie de victorii, e prematur să vorbim de cine e favorită la promvoare. Cert este că nu ne-am spus încă ultimul cuvânt în acest campionat”, a concluzionat principalul „Bătrânei Doamne”.

Sursa: Sport Arad

30 Sep. 2011, 23:36 Campionat
Pe aceeași temă