Nagy: „Am pierdut două puncte mari la Pitești”

26 Nov. 2011, 10:14 Campionat
Nagy:**

UTA a terminat turul de campionat exact cum l-a început, cu o remiză albă, rezultată în urma unui joc încâlcit. Arădenii au obținut un punct la Pitești, însă după aspectul părții a doua a partidei se pot declara nemulțumiți. Indeciziile din fața porții ale lui Miron sau Hidișan și centrările total greșite ale lui Suslak au făcut ca disputa din Trivale să nu consemneze niciun gol în dreptul oaspeților.

„Nu e ceea ce ne-am dorit, am pierdut două puncte mari aici la Pitești. Ne-a fost la îndemână o victorie, însă ne-a lipsit golul la câte ocazii am avut. Se putea și mai bine, păcat că nu am profitat. A fost o pâine de mâncat aici, puteam să terminăm cu o victorie. Poate, dacă am fi forțat mai mult în prima repriză am fi reușit mai multe. Sau, dacă eram mai atenți la finalizare în actul secund, am fi învins. Am schimbat în ofensivă în partea a doua, am trimis pe teren doi atacanți și asta s-a văzut în jocul nostru. Gazdele au avut ocazii doar în urma unor mingi lungi, nimic mai mult”, a declarat Roli Nagy.

Acesta a găsit și aspecte pozitive ale remizei de la Pitești: „E al treilea meci consecutiv în care nu am primit gol, dar este la fel de adevărat că e a doua dispută din deplasare în care nu marcăm. Nu a fost un joc plăcut la Pitești, a fost unul încâlcit, fără prea mari realizări tehnice. Totuși, e mare păcat că nu am luat punctele, pentru că am fi putut”, a încheiat antrenorul principal al UTA-ei.

„Pe teren am realizat obiectivul, dar scriptic nu”

Pe lângă miza rămânerii în lupta pentru promovare, utiștii au evoluat la Pitești și sub amenințarea reducerii cu 25% a salariilor. Giovanni Catanzariti a anunțat înaintea confruntării de la Târgoviște că utiștii trebuie să obțină șapte puncte din ultimele trei etape pentru a scăpa de penalizare. Însă elevii lui Roli Nagy au reușit doar cinci puncte iar astfel nu mai pot evita reducerea salariilor.

„Din punctul meu de vedere am fost viciați de victorie la Târgoviște. Pe teren am dat un gol perfect valabil și am avut un penalty neacordat, dar pe hârtie am rămas doar cu un punct câștigat. Însă victoria ne-a fost luată din mână acolo. De aceea cred că noi am realizat obiectivul pe teren, dar scriptic nu ne-a ieșit ce ne-am propus. Dar o să discutăm cu conducerea, o să facem o analiză amănunțită a turului și vom vedea ce e de făcut ș ice măsuri se vor lua. Nu sunt mulțumit de ce s-a întâmplat în acest tur, nu neapărat pentru meciul de la Pitești, ci pentru că am pierdut puncte mari acasă cu Juventus, Vâlcea și Luceafărul Oradea. Puncte cu care acum eram acolo, în grafic”, a mai declarat Roli Nagy.

Sursa: Sport Arad

26 Nov. 2011, 10:14 Campionat
Pe aceeași temă