„N-am bătut din cauza a doi nesimțiți ordinari!”

30 Sep. 2011, 21:54 Campionat

Marian Iancu a anunțat că vrea să facă istorie în fotbalul românesc, dându-și în judecată proprii jucători, după evoluția din partida de la Arad, cu UTA, încheiată cu scorul de 0-0. Țintele patronului de la BKP sunt „unul care a greșit toate mingile” (nr. – probabil Sepsi) și ” un indolent” (probabil Goga), însă fără a face nomializari.

„Nu sunt mulțumit. Este o bătaie de joc la adresa fotbalului, a competiție, a plăcerii de a juca fotbal. Sunt unii care mă obligă să n-am vreo reacție față de penalty-ul pe care nu l-am primit. Sunt câțiva jucători, niște nesimțiți ordinari, care nu merită să apară în sportul ăsta atât de iubit. Nu vreau să dau nume.

A fost o diferență atât de mare însă n-am bătut din cauza a doi nesimțiti ordinari. Toată lumea vorbește despre ei că sunt niște talente, dar o să moară speranțe, deoarece n-au absolut niciun respect pentru meseria lor, pentru competiție, pentru sport, sunt niște jigodii umane. Sunt niște pramatii care nu vor face nimic. Nu au nimic de a face cu sportul. Nu e vorba despre Curtean.

Unul care a greșit toate mingile și un indolent. Nu am să dau nume. O să îi dea în judecată clubul. O să-i dau în judecată în civil. Au niște obligații, deoarece noi am cheltuit niște milioane pe ei și ei nu fac nimic. O să facem istorie în fotbalul românesc. Sunt doi jucători tineri care de mult își bat joc de noi, sunt plătiți la zi. O să plătească toată viața daune.

Nu e normal să le dau șansa să se apere, de asta nu le dau numele…

Un om care se supără că nu îl ia la nationala. Îi ia toată vlaga căsătoria. Iți dai seama, să gresești toate mingile în Liga 2. O pramatie!. Celălalt nu vrea să plece pentru 400.000 de euro, vrea 500.000 de euro. Nu e vina lor că joacă în „B”? Le-am dat ocazia să joace în prima ligă, să joace în cupele europene, dar nu au vrut.”, a răbufnit Iancu, la Fanatik Show

„Vinovat este și antrenorul. Vali, dă-i cu scaunul în cap și bagă-i mințile în cap. Ei o să rămână nesimțiți, își bat joc de echipă, și tu o să rămâi șomer. Să facă cum a făcut Ferguson cu Beckham”, și-a încheiat tirada Marian Iancu.

articol scris de Marius ANGHEL

30 Sep. 2011, 21:54 Campionat
Pe aceeași temă