Muică, oare cine-i neam de piatră? Mititelu a refuzat oferta Olguței Vasilescu

Autor: Mihai Andries Publicat: 22 Nov. 2013, 09:26 Actualizat: 23 Nov. 2013, 10:10 Campionat
Muică, oare cine-i neam de piatră?  Mititelu a refuzat oferta Olguței Vasilescu

Finanțatorul FC Universității, Adrian Mititelu, a primit deunăzi, din partea omologilor de la CS Universitatea Craiova, o ofertă în valoare de un milion de euro și o cotă de 20 la sută din acțiunile unei viitoare grupări rezultate din fuziunea celor două cluburi, totul cu scopul de „a pune punct războiului fratricid care a învrăjbit Craiova și a îndepărtat mulți suporteri de ambele echipe”. Șeful oltenilor a respins din start orice posibilitate de fuziune cu „dușmanul” de la primărie, pe motiv că „propunerea este lipsită de sens”. În plus, deși suma oferită nu este deloc de neglijat, Mititelu i-a sfătuit pe finanțatorii CS U să-și păstreze milionul de euro „pentru vremurile grele care vor veni”.

„Sper să se sfătuiască cu soția, șefa lui”

Cum era de așteptat, foștii jucători ai Craiovei au considerat că ideea este una benefică pentru formația lui Mititelu și l-au sfătuit pe patron să se mai gândească înainte să decline propunerea primită. Gică Craioveanu, spre exemplu, l-a asigurat pe patron că banii sunt de fapt pentru stema cu leul, stemă folosită în prezent de FC U: „Rivalitatea este bună dacă este sănătoasă, nu dacă ne jignim unii pe alții. Sper să se ajungă la o înțelegere. Totul depinde de Mititelu. I-a fost oferită o sumă importantă practic pentru stema cu leul. Sper să redevenim drăcoși cu leul acela pe piept”, a spus directorul de imagine al celor de la CS U, care a lăsat de înțeles că finanțatorul oltenilor ar lua deciziile doar influențat de soția sa: „Sper să aleagă ce trebuie pentru fotbalul craiovean, să se sfătuiască acasă cu soția, cu șefa lui, și să ia decizia cea bună”.

„Craioveanu e șomer de lux”

În replică, Adrian Mititelu nu l-a menajat pe fostul internațional și a insistat asupra ideii sale de a nu accepta oferta venită din partea echipei Olguței Vasilescu. „Craioveanu este un șomer de lux prin Spania, iar banii primiți de la Olguța sunt bineveniți pentru el în acest moment. El e din Teleorman și nu prea știe el cum e cu iubirea asta alb-albastră”.

Doar 3.800 de bilete vândute online

Până miercuri la prânz, doar 3.800 de bilete s-au vândut online, astfel încât conducerea CSU a hotărât să pună spre distribuire un număr de 12.000 de bilete la vânzătorii volanți, acestea putând fi achiziționate la prețul de 15 lei începând de joi și până în ziua meciului. „Am vândut bilete online pentru a avea o bază de date. După ce s-a închis tranzacția online, am hotărât să comercializăm bilete și prin volanți, circa 12.000 de bilete, fiindcă vrem ca stadionul să fie plin” a spus Pavel Badea. Aproximativ 5.000 de bilete le-au fost acordate suporterilor FC U, acestea putând fi găsite la sediului clubului lui Mititelu, peste 1.000 fiind deja vândute în câteva ore.

Mititelu ar trebui să lase orgoliile. Craiova este un oraș prea mic pentru două echipe. Oricum, noi vom reuși, cu sau fără Mititelu
Pavel Badea, președinte CS Univ. Craiova

 

Articol scris de Cosmin STAICU, Victor STOICESCU, Corina MLĂ‚DINOIU
Fotomontaj

 

Autor: Mihai Andries Publicat: 22 Nov. 2013, 09:26 Actualizat: 23 Nov. 2013, 10:10 Campionat
Pe aceeași temă