Monac: „Cu așa public nu puteam rata victoria”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2013, 14:32 Campionat
Monac:** „Cu așa public nu puteam rata victoria

Dacă în meciul tur contra celor de la ACS Timișoara, în tricoul „alb-roșu” a debutat Florin Lazea, la finalul săptămânii trecute a fost rândul unui alt tânăr arădean să trăiască emoțiile unui prim oficial pentru UTA. Cristian Monac a fost titular pe banda dreaptă în sistemul cu trei atacanți gândit de Adrian Falub și a fost cel mai periculos „textilist” în prima repriză.

Fotbalistul crescut de CSȘ Gloria a fost în două rânduri foarte aproape de a deschide tabela, dar a și trimis o pasă excelentă pentru Silvășan, care și el a ratat ținta. „Îmi pare foarte rău că am ratat, un debut cu gol pentru UTA ar fi fost extraordinar. Dar, până la urmă, a ieșit foarte bine și nu voi uita niciodată acest meci . Publicul a fost pur și simplu magnific, nu puteam rata victoria cu acești suporteri alături de noi”, consideră atacantul de 20 de ani.

Acesta s-a oprit și asupra marii ratări din minutul 21 al confruntării cu timișorenii. „Îmi doream să pun mingea jos, lângă bară, dar m-am grăbit și a ieșit așa. Nu-i nimic, mă voi revanșa în meciurile ce vin dacă domnul antrenor va mai conta pe mine. Nu mă simt titular acum că am debutat știu că va trebui să lupt săptămână de săptămână pentru locul meu în echipă. Întotdeauna m-au caracterizat munca și seriozitatea, iar acum că am ajuns la UTA, echipa fanion a orașului meu, unde mi-am dorit întotdeauna să joc, o să dau totul din mine”, a mai spus Monac, care a fost felicitat imediat după meci de cel care l-a crescut, profesorul Dinu Donca.

Întrebat ce părere are despre prestația lui Monac, Adrian Falub a spus: „A făcut un joc foarte bun, la debut  a pus cele mai mari probleme în atac în prima repriză. Păcat că nu a înscris, ar fi fost excelent pentru el și echipă. Din păcate, are și el probleme fizice, încă de la pauză ne-a spus că-i este tot mai greu să facă față, dar sper să se pună pe picioare și să crească de la meci la meci. L-am folosit pentru că am știut că are calități de bune și chiar a confirmat așteptările noastre”.

„E adevărat că am simțit o stare de oboseală mai ales după 60-65 de minute, dar asta și pentru că am făcut mult și faza ofensivă. O să mă pun la punct și cu partea fizică, să nu mai astfel de probleme. E un moment fericit din cariera mea, nu-mi pare rău nicio secundă că m-am întors din Italia”, a încheiat fotbalistul arădean.

Sursa. Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Mar. 2013, 14:32 Campionat
Pe aceeași temă