Mogoșanu: „Sunt mulțumit doar de rezultat”

06 Nov. 2011, 09:35 Campionat
Mogoșanu:** „Sunt mulțumit doar de rezultat

Alro Slatina a continuat seria succeselor înregistrate în ultimele etape de campionat, impunându-se cu scorul de 2-0 în partida în care a primit vizita ultimei clasate în seria Vest a Ligii a II-a, Arieșul Turda.

Dacă rezultatul obținut de elevii lui Daniel Mogoșanu a fost unul pozitiv, prestația echipei de la malul Oltului a lăsat de dorit, fiind în multe momente taxată de publicul prezent în tribunele stadionului „1 Mai”.

După ce formația oaspete a irosit oportunități importante de a marca, aluminiștii au punctat pe tabelă în minutul 62 prin Precup, care l-a învins pe goalkeeper-ul Pampea cu un șut din interiorul careului, în urma unei acțiuni a lui Sergiu Popescu. Rezultatul final a fost stabilit de Crețu, noul intrat executând în vinclul porții ardelene o lovitură liberă de la 20 de metri (87).

„Principalul” celor de la Alro, Daniel Mogoșanu, spune că, dincolo de prestația modestă, rămâne victoria cu care echipa aflată sub comanda sa continuă ascensiunea în clasament.

„Am suferit ceva mai mult în acest meci. Sunt mulțumit doar de rezultat, nu și de joc. A fost cel mai slab joc al nostru de până acum. N-am reușit să construim, n-am avut coerență, am pierdut multe baloane, am stat departe de adversar. Sunt probleme interne, pe care le vom discuta. A fost un joc destul de greu, mă bucur că am câștigat. Venim după o perioadă dificilă, până la finalul turului sper să avem același pragmatism, să adunăm puncte, iar apoi lucrurile se vor schimba. Am spus că în meciul cu Turda nu suntem favoriți pe hârtie, sunt și ei pe o creștere, iar în continuare vor face rezultate”, a declarat Mogoșanu la finalul întâlnirii.

sursa: Gazeta Nouă

06 Nov. 2011, 09:35 Campionat
Pe aceeași temă