Miron: „E cel mai important gol al carierei mele, mi s-a îndeplinit un vis”

05 Sep. 2012, 12:42 Campionat
Miron:**

Considerat unul dintre cele mai bune produse ale generației sale, Alexandru Miron a debutat încă din acum două sezoane în Liga a II-a, într-un derby local cu ACU. În ediția trecută de campionat au sosit și golurile, trei la număr, pentru ca atacantul de 19 ani să puncteze chiar din startul noii stagiuni. Mai mult, golul a căzut într-un derby cu Poli, mai precis cu patru minute înainte de final, la scorul de 1-0 pentru adversari. Practic, tânărul utist și-a salvat echipa de un eșec dureros și a adus mult optimism pentru meciurile ce urmează. „Domnul Falub nu mi-a spus ceva special înainte de a mă băga în teren, ci doar să-mi fiu cât mai activ și incisiv în fața porții și să încerc să înscriu. Mă bucur că i-am răsplătit încrederea atât dânsului, cât și colegilor sau suporterilor. Am fost felicitat de toată echipa, mi s-a spus din toate direcțiile: >”, ne-a mărturisit tânărul „textilist”.

Acesta a explicat și ce înseamnă pe plan personal reușita de pe „Dan Păltinișanu”. „Fără discuție, e cel mai important gol al carierei mele. De mic visam să am ocazia să joc într-un derby dintre UTA și Poli și să înscriu un gol decisiv. Mi s-a întâmplat luni și de aceea pot să spun că mi s-a îndeplinit un vis. Sper să urmeze și altele, dar asta depinde numai de mine. O să-mi văd de treaba mea la antrenamente, iar dacă antrenorii vor mai apela la mine o să încerc să-mi aduc aportul la rezultate cât mai bune pentru echipă. Deocamdată, m-am înțeles bine cu Weller, mai departe nu știu dacă vom mai avea ocazia să jucăm împreună. Antrenorul va decide formula, până la urmă sunt importante victoriile”, a mai spus Miron.

Utistul speră să fii depășit problemele medicale ce l-au lăsat în fara lotului la ultimele amicale, dar și la meciul de Cupă cu Sebișul, dar și să fie mai inspirat în unele momente în careul advers. Să nu uităm că spre finalul partidei cu ACS Poli, Alex Miron a scăpat singur pe partea dreaptă, dar a finalizat defectuos ceea ce ar fi putut fi golul de trei puncte al UTA-ei. „Când am primt balonul, m-am uitat în fața porții, dar nu se afla nimeni acolo. Apoi, m-am gândit să mă prefac că trag cu dreptul și să-mi fac balonul pe stângul, dar am zis să nu mă mai complic. Așa, am ajuns să trag cu dreptul, dar nu am lovit bine balonul. Îmi pare rău că nu a ieșit bine, ar fi fost o victorie foarte frumoasă pentru noi”, a concluzionat „eroul” confruntării cu echipa lui Velcea.

Sursa: Sport Arad
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

05 Sep. 2012, 12:42 Campionat
Pe aceeași temă