Mioveniul și-a mutat meciul cu FC Bihor pe vineri. Patru jucători ai argeșenilor sunt la trialul naționalei U21

Mihai Andries, Silviu MIHAI 25 Nov. 2014, 13:49 Campionat
Mioveniul și-a mutat meciul cu FC Bihor pe vineri.** Patru jucători ai argeșenilor sunt la trialul naționalei U21

În următoarea etapă a Ligii a II-a, cea de-a 15-a, CS Mioveni va juca, pe propriul teren, cu FC Bihor Oradea. Meciul se va juca însă vineri, de la ora 14, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, în timp ce restul etapei va avea loc sâmbătă, de la ora 11.

Partida cu bihorenii a fost devansată, deaorece, săptămâna viitoare (marți), galben-verzii vor juca meciul de cupă cu CFR Cluj și astfel vor avea o zi în plus de pregătire. Pe de altă parte, clujenii vor juca în campionat de-abia sâmbătă seara, de la ora 20, ei având meci programat în Giulești cu Rapid.

Mioveniul are patru jucători chemați la Naționala Under 21

Începând de ieri și până miercuri, la Mogoșoaia, are loc o nouă selecție a jucătorilor din eșaloanele inferioare în vederea formării unui lot competitiv pentru Naționala Under 21, la care au fost chemați și cinci jucători din Argeș. De la Academica Argeș s-a apelat la Andrei Radu, însă jucătorul aparține celor de la Dinamo. Ceilalți patru aparțin clubului din Mioveni, dar doar doi evoluează la gruparea din Liga 2, Biceanu și Mazilu. Restul de doi, adică Iamandi și Dumitrache, sunt titulari la SCM Pitești, liderul seriei a III-a din Liga 3, unde au fost împrumutați în vară.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto de Sebastian TĂ‚TARU

Mihai Andries, Silviu MIHAI 25 Nov. 2014, 13:49 Campionat
Pe aceeași temă