Mioveniul se reunește pe 12 ianuarie. Cantonamentul îl fac la Cheile Grădiștei

Mihai Andries, Silviu MIHAI 08 Jan. 2015, 09:00 Campionat
Mioveniul se reunește pe 12 ianuarie.** Cantonamentul îl fac la Cheile Grădiștei

Fotbaliștii Mioveniului se vor mai putea bucura de vacanță doar în aceas­tă săptămînă. Astfel, lunea viitoare, pe 12 ianuarie, lotul galben-verde se va reuni la Grupul Școlar Colibași pentru a-și relua pregătirea pentru partea a doua a sezonului. Jucătorii au în acest an parte de o vacan­ță de iarnă de o lună, ei terminând antrenamentele în jurul datei de 10 decembrie, la câteva zile după ultima etapă, cea de la Satu Mare. Mioveniul va aborda partea a doua a sezonului de pe locul 4, echipa sperând să ajungă să se lupte pentru locul 1 sau doi.

Două săptămâni la munte

Conducerea clubului galben-verden a stabilit împreună cu banca tehnică a echipei și locul și perioada de cantonament. Astfel, în această iarnă, argeșenii vor pleca la Cheile Grădiștei pe 30 ianuarie și se vor întoarce acasă pe 13 februarie, urmând a sta la munte două săptămâni. În această perioadă, în afară de antrenamentele fizice, echipa va disputa cel mai probabil și unul sau două meciuri de pregătire, în stațiune existând un teren sintetic, dar și unul normal de iarbă pentru echipele de fotbal care se duc în cantonament acolo.

Pleacă și vin câte 2-3 jucători

Săptămîna aceasta, pare a fi una decisivă pentru stabilirea lotului cu care Mioveniul va aborda partea a doua a sezonului. „În aceste zile, până luni, vom hotărî de cine ne despărțim, dar și pe cine aducem. Probabil vor pleca ceva jucători. Vom discuta cu ei, cu antrenorii și vom vedea. Oricum, de la echipă pleacă maximum trei jucători și vor veni tot așa, maximum 2-3″, a declarat președintele CD, al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Articol scris de Silviu MIHAI

Mihai Andries, Silviu MIHAI 08 Jan. 2015, 09:00 Campionat
Pe aceeași temă