Minerii se încălzesc pentru play-out

Minerii se încălzesc** pentru play-out

Meciul de sâmbătă nu va conta decât pentru palmares, fiindcă rezultatul nu se va contabiliza în faza următoare a competiției, în care CSM Râmnicu Vâlcea va evolua în play-off cu gândul promovării, iar Minerul Motru va juca în play-out în speranța că mai poate evita retrogradarea. Neavând importanță în clasament și pentru a nu risca eventuale accidentări, antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu, va miza pe rezerve. Și Gabi Zahiu va da șansă jucătorilor care au evoluat mai puțin.

Andrițoiu, achiziție pentru salvare

Din cauza numeroaselor indisponibilități din defensivă, Minerul l-a legitimat săptămâna trecută pe Andrei Andrițoiu, jucător care nu a mai evoluat de un an la nicio echipă, după ce și-a încheiat conturile cu Jiul Rovinari. Acesta are șanse mari să debuteze sâmbătă, la Motru.

„Din păcate, meciul nu are nicio miză, dar noi îl vom trata la fel. Încercăm să câștigam, chiar dacă victoria nu ar conta decât pentru moralul nostru, înainte de meciurile din play-out. Nu vreau să schimb prea mult formula de joc în partida cu Râmnicu Vâlcea, dar voi băga și câțiva jucători care au evoluat mai puțin”, a spus declarat, pentru Ediție Specială, Gabi Zahiu. Acesta nu poate conta pentru meciul de sâmbătă pe Daniel Unguru, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce Raul Speroni s-a accidentat. Indisponibili sunt, în continuare, Cosmin Laurențiu, Sorin Stanciu și Atilla Șoo.

În partida-tur, CSM s-a impus destul de greu în Zăvoi, cu 2-1, prin golurile lui  Mihai Deaconescu  (’45) și Cătălin Pârvulescu (’89), respectiv Patrian Trifu (’54)

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto de Dan LIXANDRU

 

Pe aceeași temă