Minciună, one-man show cu Șoimii. Unirea rămâne totuși cu speranțe mici de salvare de la retrogradare

Marius ANGHEL 12 May. 2016, 10:05 Campionat
Minciună, one-man show cu Șoimii.** Unirea rămâne totuși cu speranțe mici de salvare de la retrogradare

Unirea Tărlungeni a obținut, miercuri, prima victorie în play-out, scor 4-0 în fața celor de la Șoimii Pâncota, grație golurilor marcate de Potecu (”7), Minciună (”30), Șerban (”52) și Vlăsceanu (”80), însă rămâne totuși departe de locurile care asigură menținerea în Liga 2.

Disperat de ineficiența atacanților, Dan Bona a surprins cu folosirea lui Ioan Șerban ca atacant, deși în toată cariera sa acesta jucase doar pe postul de fundaș central! Toate cele patru goluri ale meciului au fost marcate din faze fixe, cu mijlocașul Bogdan Minciună pe post de servant la trei reușite, plus un eurogol marcat din lovitură liberă direct în vinclul porții lui Cioară.

Brașovenii au deschis scorul în minutul 7, atunci când, după un corner executat de Minciună, Potecu a marcat cu capul din șase metri. Până la pauză, oaspeții au cerut în trei rânduri penalti, iar Minciună a stabilit scorul primei reprize, cu o super-execuție de la 18 metri. Imediat după pauză, gazdele au tranșat soarta meciului, tot după o fază fixă, corner executat de Minciună, iar Șerban a înscris cu un șut plasat la colțul lung. Oaspeții au avut apoi o reacție de orgoliu, au ratat o ocazie uriașă prin Pirtea, dar transversala l-a salvat pe Mihoc. Scorul final a fost stabilit de Vlăsceanu, care a marcat cu capul de lângă Cioară, după o lovitură liberă executată de același Minciună (”80). În ultimele minute ale jocului, ambele echipe au ratat ocazii importante, prin Bucur, respectiv Mihai.

„Am și uitat cum e să mai câștigi un meci! Mă bucur că jucătorii au tratat foarte serios meciul. Chiar dacă șansele de salvare sunt mici, noi ne vom juca șansa până la capăt”, a spus Dan Bona. De partea cealaltă, Zsolt Muzsnay, antrenorul Șoimilor, a pus acest eșec pe seama celor două deplasări Pâncota – Tărlungeni în decurs de doar câteva zile. „În patru zile am făcut peste 2.000 de kilometri. Ce poți să mai spui?”.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 12 May. 2016, 10:05 Campionat
Pe aceeași temă