Mijlocașul reprofilat atacant, din nou decisiv pentru Dacia Unirea. A ajuns la șase goluri marcate în șase meciuri disputate în 2017

Marius ANGHEL 19 Apr. 2017, 13:12 Campionat


• transformat în atacant de Pânzaru, el a marcat golul victoriei în partida cu Academica Clinceni • cu opt reușite, Costel Roșu a ajuns golgeterul formației brăilene

Dacia Unirea a câștigat cu 1-0 meciul de vinerea trecută cu Academica Clinceni, iar golul de trei puncte a fost marcat de Costel Roșu. Urcat în avanposturi în această primăvară, mijlocașul a demonstrat că are calități de golgheter și cu 8 reușite în cont, a ajuns să fie în acest moment cel mai prolific jucător al echipei fanion a orașului Brăila. Roșu a ajuns astfel la al cincilea meci dintr-un total de șase în care a marcat în 2017.

„Mă bucur că am reușit să le fac o bucurie suporterilor care au venit la stadion la partida cu Academica Clinceni. Sper să o țin tot așa și să depășesc borna cu numărul 10 cât mai curând posibil. O primă oportunitate va fi în deplasarea de la Snagov, cu Metalul Reșița”, a declarat Costel Roșu.

Echipa brăileană a dedicat și această victorie fostului finanțator, Florin Cîrligea, în speranța că omul de afaceri va reveni cât de curând lângă echipa fanion de fotbal a orașului Brăila.

Partida din Vinerea Mare a fost contolată de echipa antrenată de Alin Pânzaru, însă cu toate că brăilenii și-au creat destule ocazii, portarul Matache a scăpat cu fața curată în prima repriză. În repriza a doua jucătorii brăileni au intrat în teren hotărâți să tranșeze partida în favoarea lor și, în minutul 58, au reușit să înscrie. Roșoagă a centrat în fața porții, iar Costel Roșu a făcut inutilă intervenția lui Matache. Până la finalul partidei niciuna dintre formații nu a mai reușit să marcheze, iar Dacia Unirea a obținut o victorie meritată.

Cu cele trei puncte câștigate în etapa a 29-a, Dacia Unirea Brăila a acumulat 40 de puncte și a rămas pe locul 8 în clasament. Academica Clinceni are 30 de puncte și e pe locul 13.

Dacia Unirea: Olaru – Niță, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Roșoagă (D. Oprea 78), Moglan, Adăscăliței, Neagu (Necoară 83) – Pușcașu, Roșu (Ciucureanu 92).

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Lucian CRESTEZ

Marius ANGHEL 19 Apr. 2017, 13:12 Campionat
Pe aceeași temă