Mihalachi, bucuros de performanța reușită la Dorohoi: „Spuneau că o să ne rupem gâtul, că o să ne împiedicăm”

Mihalachi, bucuros de performanța reușită la Dorohoi:**

Patronul clubului FCM Dorohoi, Victor Mihalachi, este foarte mulțumit de cum arată echipa în acest retur de campionat și de rezultatele înregistrate. Chiar dacă nu obișnuiește să laude sau să critice jucătorii, omul de afaceri l-a remarcat după meciul de sâmbătă cu CS Balotești, scor 4-1, pe portarul Alexandru Hărăguță, un tânăr în vârstă de 26 de ani care a făcut un meci extraordinar.

„Când am început campionatul erau foarte mulți cârcotași de la echipa noastră de Liga 1. Spuneau că o să ne rupem gâtul, că o să ne împiedicăm, că nu știm să gestionăm, tot felul de vorbe și nu ajutoare. 80-90 la sută din oameni nu au avut încredere că se pot face performanțe și în Dorohoi. Am parcurs multe etape, am demonstrat că am făcut echipă. Echipa a început să fie sudată, să se lege jocul, au început să se maturizeze. Nu este important să aducem jucători de milioane de euro la Dorohoi. Cu jucători din zonă, cu jucători mai puțin pretențioși, am reușit să ajungem aici. Astăzi au fost o mie de oameni, au aplaudat minute în șir și m-am simțit extraordinar de bine când am văzut oamenii că au plecat bucuroși. Au văzut un spectacol. Țin să-l apreciez pe portarul nostru care a fost extraordinar. Este un tânăr venit de la Târgu Neamț. A făcut un meci extraordinar și a încântat lumea. Sunt mulțumit, iar rezultatele se văd”, a spus Victor Mihalachi, care a adăugat, vis-a-vis de rămânerea în Liga 2, și strategia pentru sezonul următor: „Sunt sigur că o să rămânem în B, o regândim strategia pentru că avem mulți tineri. Mai avem un club în Botoșani, mai sunt vreo trei echipe de juniori pe FCM Dorohoi. Avem copii foarte valoroși. Vrem să facem o strategie pe trei-patru ani și să rămânem în divizia B, cu mulți jucători tineri. Vom mai discuta și cu autoritățile locale să mai investească în baza sportivă. Nu ne putem gândi la mai mult de divizia B pentru că nu sunt condiții”.

FCM Dorohoi a încheiat returului Ligii 2 pe locul 8 în Seria I, cu 25 de puncte acumulate în 22 de etape. Echipa botoșăneană va juca în play-out și are ca obiectiv clasare pe un loc care să-i asigure prezența și în următorul sezon în eșelonul secund.

VEZI programul și clasamentul pe care îl va avea FCM Dorohoi în play-out

Articol scris de Răzvan SAUCIUC
Foto și video: Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Pe aceeași temă