Mesajul lui Valentin Velcea după a doua promovare consecutivă pe plan personal

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 17:03 Campionat
Mesajul lui Valentin Velcea** după a doua promovare consecutivă pe plan personal

Tehnicianul lui ACS Poli a transmis un mesaj prin intermediul siteului oficial al clubului timișorean proaspăt promovare pe prima scenă. Valentin Velcea se află la a doua astfel de performanță succesivă pe teren după cea reușită anul trecut cu vechea Politehnica Timișoara, dar neconcretizată și cu prezența efectivă în Liga I.

Sunt onorat că am oferit Timișoarei, pentru al doilea an la rând, o promovare în prima ligă! Din fericire, de data aceasta ne putem bucura pe deplin de accederea pe prima scenă a fotbalului românesc. După un efort de un an, ACS Poli Timișoara a readus fotbalul bănățean în atenția țării.
Acum, după promovarea echipei noastre, este momentul să-i scoatem în evidență pe toți cei care au susținut această performanță excelentă a fotbalului bănățean. Trebuie să le mulțumesc, pe această cale, domnilor Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara, și Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, cei care au susținut de la început acest proiect și mi-au acordat credit în activitatea de tehnician. Le mulțumesc celor din staff-ul meu, oameni tineri și competenți, care mi-au oferit sprijin profesional și uman în acest campionat. Le mulțumesc jucătorilor, pentru că au înțeles că fotbalul înseamnă sacrificiu, devotament și implicare. Le mulțumesc acelor persoane din club care au fost alături de mine, oferindu-mi sprijin în momentele dificile. Le mulțumesc suporterilor care au fost la meciurile noastre – le mulțumesc inclusiv pentru critici! Le mulțumesc reprezentanților mass-media, celor care au reflectat corect și imparțial activitatea, dar și celor care m-au criticat, uneori justificat, alteori dintr-o ostilitate greu de înțeles…
 
Am început acest proiect în condiții improprii, timp de câteva săptămâni lucrând fără materiale de antrenament sau apă. Am rulat peste 100 de fotbaliști care au fost testați în trialurile de la stadionul „Dan Păltinișanu”. Foarte puțină lume credea că proiectul nostru va da rezultate într-un timp așa de scurt! Majoritatea considera că ne vom clasa la mijlocul clasamentului, că vom fi sparring-partneri pentru formațiile fruntașe, că ne vom zbate în mediocritate. Din fericire, grație unei munci colective de excepție, ACS Poli a răsturnat toate pronosticurile! Suntem în Liga I! Este o realitate și cred că meritam asta!
 
Ne bucurăm cu toții pentru această performanță, însă ne așteaptă un sezon extrem de dificil în Liga I. Sunt convins că dacă vom fi mai departe împreună, vom avea și în continuare rezultate pozitive și vom reprezenta un nume important în elita fotbalului românesc. Vă aștept din vară din nou alături de echipă. Vă mulțumesc pentru tot!
 
Prietenul vostru, Valentin Velcea

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 17:03 Campionat
Pe aceeași temă