Mesaj dur al fiului lui Leo Doană, după ce tatăl său a fost înlocuit cu Dorinel Munteanu la CSM Reșița: „S-a dovedit încă o dată. Dacă nu faci parte din niciun partid, nu ai putere”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2019, 19:19 Campionat
Mesaj dur al fiului lui Leo Doană, după ce tatăl său a fost înlocuit cu Dorinel Munteanu la CSM Reșița:**

CSM Reșița a decis să-și schimbe antrenorul principal după etapa a 16-a a Ligii 2, în urma remizei de pe teren propriu cu Petrolul (scor 1-1). Astfel, lui Leontin Doană (49 de ani) i s-a găsit imediat un înlocuitor, în persoana fostului internațional Dorinel Munteanu (51 de ani), un apropiat al șefilor clubului din Valea Domanului. Fiul lui Leo Doană, Casian Doană, a avut o replică dură pentru conducătorii CSM Reșița, după ce s-a decis îndepărtarea tatălui său de pe banca tehnică.

Președintele CSM Reșița, Cristian Bobar, a explicat la Radio Reșița cum a ajuns la decizia de a-l schimba pe Leo Doană: Am avut o discuție cu Dorinel Munteanu și cu domnul primar și am considerat că, în momentul de față, este cel mai potrivit om pentru a fi antrenorul principal al echipei noastre. A fost o discuție scurtă și la obiect. Munti și-a dorit mult să antreneze acasă, pentru că a avut și alte oferte din Liga a 2-a, dar le-a refuzat. Am avut o discuție și cu Leontin Doană. A înțeles perfect situația clubului. Nu pot să zic că am reziliat cu el contractul, pentru că va rămâne în cadrul clubului. Am făcut lucruri frumoase împreună, dar, din păcare, situația din clasament ne-a cam îngrijorat pe toți. S-a ajuns la un punct în care trebuia făcut ceva. Îi mulțumesc mult lui Leo pentru tot ce a făcut la echipa de seniori și îi doresc mult succes lui Munti și sper să ne îndeplinim obiectivele propuse.”

Casian Doană: „Ai fost îndepărtat de la echipa in loc să se caute soluții”

Vestea îndepărtării din nou a tatălui său de pe banca echipei din Reșița l-a determinat pe Casian Doană să posteze pe pagina sa de Facebook un mesaj dur cu privire la această decizie a conducereii clubului. Fiul antrenorului reșițean a dat vina pe politic.

„Toată viața ta ai fost un luptător și tot ce ți-ai propus ai realizat , azi sa dovedit încă odată ca dacă nu faci parte din nici un partid înseamnă ca nu ai putere . Tu n-ai avut niciodată nevoie de nimeni și tot ce ai realizat , ai făcut-o singur . Ai fost îndepărtat de la echipa in loc sa se caute soluții . Cârcotașii sper ca sunt multumiți pentru ca sa ajuns unde au vrut și cel mai important lucru este ca tu sa rămâi același om corect și cu valoarea pe care o deții sunt sigur ca ofertele vor venii pentru tine . Alături de tine mereu tată💪💪💪!!! 🙏🙏🙏”, am redat fidel, în forma în care a redactat mesajul Casi Doană, pe pagina sa de Facebook.

CSM Reșița este un club de drept public, susținut de primăria Reșița și care nu are drept de promovare în Liga 1, la fel ca SCM Gloria Buzău, dintre echipele care evoluează acum în Liga 2.

Leo Doană a promovat CSM Școlar Reșița în Liga 2, clubul a fost redenumit în vară CSM Reșița, iar după 16 etape se află pe locul 16, retrogradabil, cu 16 puncte. În cele 16 meciuri desfășurate în acest sezon al eșalonului secund, echipa a înregistrat 4 victorii, 4 egaluri și 8 înfrângeri, însă eșecul cu Daco-Getica (0-1 la București) a fost anulat, deoarece formația din Capitală s-a retras din campionat înainte de finalul turului.

Dorinel Munteanu debutează ca antrenor la CSM Reșița miercuri, de la ora 14:00, la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, în etapa a 17-a a Ligii 2, intermediară. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 16, însă ciucanii stau mai rău la golaveraj, astfel că sunt pe locul 17.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 11 Nov. 2019, 19:19 Campionat
Pe aceeași temă