„Mergem după cel puțin un punct la Oradea”

26 Aug. 2011, 15:20 Campionat

Unirea Alba Iulia joacă sâmbătă în deplasare la FC Bihor în cadrul etapei a II-a a ligii secunde. Meciul va începe la ora 11.00 și va fi transmis în direct de DigiSport2.

Cu moralul ridicat după victoria din prima etapa cu Vâlcea, „alb-negrii” speră să de întoarcă acasă cu toate cele trei puncte, deși sunt conștienți că vor avea parte de un meci dificil pe Crișuri, acolo unde Alba a suferit cinci înfrângeri la rând începând din 2005. „Sper să punem capăt seriei nefaste de jocuri pierdute la Oradea. Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă ce trage la promovare. Ambele echipe își doresc la fel de mult victoria și consider că va fi un meci de care pe care. Cine va fi mai motivat și se prezintă mai bine la ora meciului va învinge!”, a declarat mijlocașul Alex Pleniceanu, autorul unul gol pentru Alba în meciul din etapa inaugurală impotriva grupării CSM Rm Vâlcea, scor 2-0.

„Rămâneți concentrați!”

Antrenorul unirist Stelian Gherman are mare încredere că elevii săi se pot întoarce neînvinși de la Oradea. „Le-am spus jucătorilor că dacă vor avea acea dăruirea și atitudinea din meciul cu Vîlcea și vor rămâne concentrați până la finalul jocului, cred că putem veni cu punct sau chiar trei puncte din această deplasare. Nu ne va fi însă ușor, întâlnim echipa ce a promovat în Liga I anul trecut”, a spus Gherman. Tehniceanul albaiulienilor nu va putea miza pe serviciile jucătorilor Pecarov (accidentat), respectiv nou-veniții Petcuț și C. Cornea (nelegitimați). In schimb portarul Pascal și-a ispășit etapa de suspendare în Cupă și va fi titular între buturile echipei albaiuliene.

Selagea vrea să rupă plasa Unirii!

Principalul pericol al orădenilor pentru Unirea este un albaiulian: Ciprian Selagea! Produs 100 % al grupării din „Cetate” jucătorul în vârstă de 21 de ani a ajuns în primăvară la FC Bihor, acesta plecând gratis de la Unirea. „Vreau neaparat să marchez! Va fi o premieră pentru mine să joc împotriva echipei unde m-am format ca jucător, o situație aparte, însă sper ca actuala mea echipă să iasă învingătoare! Avem mare nevoie de victorie pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat internaționalul de tineret al orădenilor. În cele cinci meciuri jucate în retur pentru FC Bihor, albaiulianul a reușit să înscrie două goluri, iar la finele sezonului a bifat cea de-a doua promovare în Liga I din carieră, după cea reușită cu Unirea în 2009.

articol scris de Lucian DANCIU

26 Aug. 2011, 15:20 Campionat
Pe aceeași temă