„Merg la pușcărie dacă Nedelcu are vreo dovadă!”

28 Mar. 2012, 14:47 Campionat

Acuzat de finanțatorul Farului că s-a numărat printre jucătorii care ar fi „trântit” meciul trupei constănțene cu FC Snagov, încheiat cu scorul 3-3, după ce Farul conducea cu 3-0 în minutul 69, fostul stelist Cornel Cernea îi oferă o replică tăioasă lui Giani Nedelcu.

Omul care a jucat cu Steaua în Champions League și a petrecut patru sezoane în Ghencea respinge ferm orice insinuare la adresa corectitudinii sale. În prezent, Cornel Cernea este în Spania și se pregătește să-și ia licența de antrenor.

Nu înțeleg cum un astfel de om poate arunca cu noroi în mine și în toată cariera mea. Nimeni nu a putut spune vreodată ceva rău despre mine și nu am făcut niciodată compromisuri. Nu am avut impresar și am ajuns prin munca mea să joc la Steaua și în Liga Campionilor. Am jucat fotbal până la 35 de ani și nu am fost implicat niciodată în astfel de jocuri de culise.

Eu am vrut să-l dau în judecată pe Giani Nedelcu și după meciul la care face referire, însă atunci nu m-a acuzat nimeni direct. Acum îl voi lua toate măsurile legale. Nu e posibil ca acest om să îmi strice imaginea. Dacă știe că am făcut ceva necurat, să aducă dovezi și să mă trimită la pușcărie, dacă există vreun sâmbure de adevăr în ceea ce spune.

Îmi amintesc foarte bine ce s-a întâmplat la acel meci. Eu am luat trei goluri în situații în care nu aveam ce să fac. Unul din penalty și unul în situație de singur cu portarul.

După meci, patronul a intrat în vestiar și a acuzat doi jucători pe Ciobanu și pe Pătulea. Au fost niște scene incredibile.

Nedelcu a sărit să-l bată pe Pătulea și nimeni nu făcea nimic. Eu, fiind mai experimentat nu am acceptat să văd așa ceva și am sărit în apărarea colegului meu. I-am zis că nu e normal să se întâmple așa ceva. I-a dat două palme și voia să-l lovească cu piciorul. După, i-am spus că vreau să-mi reziliez contractul. Nu puteam să mai stau la un astfel de club. Nu știu cum un club mare cum e Farul a putut să ajungă pe mâna unui astfel de om.

Mi se pare ciudat că afirmațiile lui Giani Nedelcu vin acum, la puțin timp după ce am câștigat un proces împotriva dumnealui și e forțat să-mi plătească restanțele din perioada în care am jucat la Farul„, a declarat Cornel Cernea pentru ProSport.

28 Mar. 2012, 14:47 Campionat
Pe aceeași temă