Medina, Stan și Surugiu nu au prins lotul cu Bihorul

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 20:17 Campionat
Medina, Stan și Surugiu** nu au prins lotul cu Bihorul

După ședința de pregătire din această dimineață, Eugen Trică a definitivat lotul de jucători pentru confruntarea cu FC Bihor. Se știa încă de joi că Țabără și Marcu nu vor putea evolua din pricina accidentărilor, iar surpriza vine de la Zaluschi. Mijlocașul timișorean este din ce în ce mai bine, iar stafful tehnic „textilist” a decis să conteze pe el mâine dimineață.

Din motive tehnico-tactice, vor lua loc în tribună sâmbătă fundașii Roman și Gornic și mijlocașii Stan, Raț, Medina (foto) și Surugiu. Lotul de 18 îi cuprinde pe: Lăzăreanu, Horvat – Zanardini, Oltean, Faye, Ardelean, Neagu, Santa Moreno, Zaluschi, Popescu, Dumitru, Firțulescu, Monac, Bîrză, Apostu, Tecsi, Trabalka și Sălăjan, utiștii intrând în cantonament la hotelul „As” astăzi la orele amiezii.

Pe bancă vor sta și de această dată Eugen Trică și colaboratorii săi și asta chiar dacă Adrian Marțian a informat Federația că cei trei își încetează contractul cu UTA. Numai că sesizarea grupării arădene nu a fost încă judecată, acest lucru urmând să se întâmple de abia miercurea viitoare. Dacă, bineînțeles, se va achita și taxa aferentă. Nu mă interesează ce vrea domnul Marțian, avem treburi cu adevărat importante la club”, a comentat sec Trică.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 20:17 Campionat
Pe aceeași temă