Meciul SSC Farul – CS Balotești se joacă fără spectatori. Noua „casă” a echipei constănțene a fost omologată parțial

Marius ANGHEL 31 Aug. 2018, 16:29 Campionat
Meciul SSC Farul - CS Balotești se joacă fără spectatori.** Noua

SSC Farul va disputa, duminică, al treilea meci pe teren propriu în acest sezon al Ligii 2, însă tot nu va juca pe principala arenă a orașului Constanța. Cu CS Balotești, echipa suporterilor fariști revine pe stadionul unde în campionatul trecut și-a desfășurat mare parte dintre partidele din Liga 3, însă nu îi va avea alături pe fani. Conducerea clubului a reușit să omologheze parțial terenului „Sparta” din Techirghiol.

După ce cu ACS Poli a jucat la Ovidiu, cu Academica Clinceni la Călărași, acum a venit rândul Techirghiolului să fie „acasa” pentru SSC Farul. Pe stadionul Sparta își va desfășura echipa constănțeană meciul cu CS Balotești, programat duminică, de la ora 11:00. Însă în tribune nu vor lua loc spectatori.

Comisia de omologarea prezentă miercuri la arena din Techirghiol și-a dat acceptul pentru disputarea acolo a meciurilor considerate pe teren propriu de echipa din Liga 2 SSC Farul, însă, până când nu vor fi montați turnicheți și sistem de monitorizare video, nu se va permite prezența spectatorilor în tribune, anunță Ziua de Constanța.

Președintele executiv Marcel Lică este optimist că problema va fi rezolvată în scurt timp, însă pentru următorul meci pe care SSC Farul îl va desfășura pe teren propriu. Clubul a încheiat contracte cu două firme care montează turnicheți și sistem video, însă operațiunea nu poate fi finalizată în timp util pentru ca și la jocul cu CS Balotești să li se permită accesul spectatorilor în tribune.

Revenirea pe stadionul Farul nu este nici ea abandonată. Trebuie însă mai întâi să se facă trecerea oficială a arenei constănețene de la MTS către primărie.

Altfel, înaintea desfășurării etapei a 5-a a Ligii 2, în care SSC Farul o întâlnește pe CS Balotești, echipa constănțeană are doar trei puncte acumulate și se află pe locul 17, retrogradabil. Ilfovenii stau și mai rău. Au un singur punct obținut până acum și sunt ultimii în clasament.

Marius ANGHEL 31 Aug. 2018, 16:29 Campionat
Pe aceeași temă