Meciul întregului oraș

12 Apr. 2012, 09:45 Campionat
Meciul întregului oraș

Vineri, 13 aprilie, începând cu ora 17:00, stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași găzduiește derbyul etapei cu numărul XXI din Liga II, dintre CSMS Iași și CF Brăila. Cele două echipe sunt despărțite în clasament de doar un punct, doar învingătoarea mai putând spera la promovarea în Liga I. Iașiul primește vizita Brăilei după trei victorii consecutive și un golaveraj de 10-1, în timp ce elevii lui Ion Viorel vin după o înfrângere acasă împotriva contracandidatei la promovare Săgeata Năvodari, scor 1-3.
„Meciul cu Brăila este partida întregului oraș. Va fi un meci de totul sau nimic”, a declarat Prunea la emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM. Prin această declarație, președintele formației din Copou face apel la toți iubitorii fotbalului ca vineri, 13 aprilie, să fie alături de echipa orașului, doar împreună putând reuși promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

În legătură cu zvonurile de după meciul câștigat la Mangalia, scor 1-4, conform cărora jucătorii Calatisului s-ar fi dat la o parte, președintele Iașiului a declarat : „Eu i-am avertizat de mult pe jucători că, în momentul în care vom avea rezultate, pe lângă lupta sportivă existenta va apărea și una murdară. Iată, a venit momentul. Cred că în spatele atacurilor prin care se încearcă denigrarea și destablizarea noastră, stau contracandidatele la promovare. Noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să fim la fel de curați și responsabili și să mergem mai departe, pentru a ne atinge obiectivul”
Pentru prima dată în acest retur, Ionuț Popa va avea la dispoziție întregul lot, Ciucur și Avrămia fiind recuperați după accidentările suferite.

Formații probabile :
CSMS Iași : Irimia – Crețu, Camara, Tincu, Vladu – Onofraș, C.Milea, Petrovic, Bădic – Herghelegiu, Marjanovic
Brăila: Bucuroiu – Bosoi, Vlaicu, Ivan, Dănița – Călin, Otvoș, Pușcașu, Moise – Pălimaru, Câmpeanu

În tur, CF Brăila a învins pe teren propriu cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Bosoi respectiv Ndigwe, în timp ce pentru ieșeni a punctat Cl. Tudor!

Sursa: The Twelve Journals

12 Apr. 2012, 09:45 Campionat
Pe aceeași temă