Meciul dintre Ripensia și Clinceni s-a terminat cu sânge vărsat de unul dintre jucători! Gestul făcut la nervi și explicația antrenorului. Rădoi și Alexa au comis-o și ei în trecut

Marius ANGHEL 08 Apr. 2018, 13:37 Campionat

Meciul din Vinerea Mare, din Ciarda Roșie, s-a încheiat cu sânge, la propriu, după ce un jucător de la Academica Clinceni a spart cu mâna geamul de la ușa vestiarului oaspeților, de nervi că formația sa a încheiat la egalitate, scor 3-3, jocul cu Ripensia. Andrei Răuță a fost cel nervos, iar cei de la Ripensia s-au enervat teribil pentru gestul fotbalistului ieșit din minți.

Geamul s-a făcut țăndări, iar jucătorul Răuță a fost asistat de medicii de la ambulanță. Din fericire, nu și-a tăiat vreo venă, arteră sau tendon.

Președintele Ripensiei, Radu Ienovan, principalul finanțator al clubului, a fost extrem de nervos pentru paguba creată. Ienovan le-a spus unor coechipieri de-ai lui Răuță că sunt obraznici. În schimb, cei de la Clinceni s-au oferit calm să acopere paguba.

Antrenorul ilfovenilor spune că echipa nu a avut vreo primă, dar gestul a venit din cauza dorinței de victorie. „Sunt niște frustrări care s-au acumulat. S-au obișnuit cu victoriile, nu acceptă înfrângerile. În viață trebuie să știi să accepți să și pierzi. A fost o răbufnire pe această cale, vom rezolva problema cu geamul. Se întâmplă. Sunt încă jucători fără experiență care nu sunt atât de maturi să gestioneze situații de genul acesta nu jucăm pe nicio primă, suntem cu banii la zi. Noi jucăm să creștem de la meci la meci. Este o tăietură de suprafață”, a spus Ilie Poenaru.

La finalul sezonului 2015-2016, Dan Alexa a dat la fel cu mâna într-un geam, după un rezultat negativ cu Rapid București. Și Mirel Rădoi a avut un astfel de gest când juca la Steaua.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 08 Apr. 2018, 13:37 Campionat
Pe aceeași temă