Măsura luată de Știința Miroslava în privința suporterilor pentru meciurile pe care le mai are de disputat pe teren propriu în acest sezon

Marius ANGHEL 16 Apr. 2018, 12:43 Campionat

Oficialii clubului Știința Miroslava au decis să lase intrarea liberă la ultimele cinci meciuri de pe teren propriu din acest sezon. Astfel, suporterii echipei din comuna învecinată municipiului Iași vor putea intra gratuit la partidele cu Dunărea Călărași, UTA, ASU Poli Timișoara, Sportul Snagov și Luceafărul Oradea.

Decizia e luată în speranța ca spectatorii să vină în număr cât mai mare la stadion și să susțină echipa în încercarea de a obține rezultate pozitive care să o salveze de la retrogradare.

„Echipa are nevoie mai mult ca niciodată de susținerea publicului în acest final de sezon. Mai avem opt meciuri de disputat, cinci dintre ele pe teren propriu și sperăm să acumulăm numărul de puncte necesar menținerii în eșalonul secund. În speranța că tribunele stadionului din Uricani vor fi pline la fiecare meci, am decis să lăsăm intrarea liberă la cele cinci partide pe care le vom juca pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, UTA, ASU Poli Timișoara, Sportul Snagov și Luceafărul Oradea. Sunt meciuri foarte importante pentru noi și sperăm ca suporterii să ajute echipa noastră să-și îndeplinească obiectivul”, a declarat directorul sportiv al Științei Miroslava, Costel Săcrieru.

La precedentele meciuri de pe teren propriu, un bilet a costat 10 lei.

Meciurile de pe teren propriu disputate de Știința Miroslava până la sfarșitul acestui sezon:

Etapa 30 (21 aprilie) – cu Dunărea Călărași
Etapa 32 (28 aprilie) – cu UTA
Etapa 34 (12 mai) – cu ASU Poli Timișoara
Etapa 35 (16 mai) – cu Sportul Snagov
Etapa 37 (26 mai) – cu Luceafărul Oradea

În deplasare, Miroslava mai trebuie să joace cu Pandurii, Metaloglobus și Ripensia, iar cu Olimpia urmează să câștige trei puncte la „masa verde”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 16 Apr. 2018, 12:43 Campionat
Pe aceeași temă