Marțian: „Sincer, nu credeam că vom învinge cu atâtea absențe în echipă”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2013, 14:28 Campionat
Marțian:** „Sincer, nu credeam că vom învinge cu atâtea absențe în echipă

Patronul UTA-ei nu a mai văzut pe viu un meci al jucătorilor lui Trică de la vizita celor de la Olimpia Satu Mare la Arad. Dejeanul a stat aproape trei săptămâni în Franța, timp în care a aflat doar prin telefon de problemele de la club, dar și despre prestațiile „alb-roșiilor”.

Ultimele două partide terminate cu succese ale „Bătrânei Doamne” i-au oferit lui Adrian Marțian o altă imagine despre antrenorii și jucătorii pe care nu cu mult timp în urmă îi critica. „După atâtea așteptări și încredere reacordată tuturor, meritam și noi să ne bucurăm puțin. Acum, însă, avem nevoie de continuitate, iar asta o vom obține numai dacă am învățat cu adevărat din greșelile comise în primele etape și dacă îi vom recupera pe fotbaliștii indisponibili. Să nu uităm că pe lângă arbitrii, care ne-au tocat mărunt până acum, am și făcut unele erori ce ne-au privat de puncte importante în minutele de prelungire a două-trei partide. Cu seriozitate și devotament pentru culorile clubului avem toate șansele să ne revenim cu adevărat”, consideră președintele arădenilor.

Adrian Marțian, care a revenit doar în această dimineață în România și nu putea ajunge la timp la Motru, a recunoscut că nu a fost prea încrezător în șansele formației sale contra gorjenilor. „Sincer, nu credeam că vom învinge cu atâtea absențe în echipă. Din câte știu eu, Craiova a bătut doar în minutul 96 la Motru, iar pe Mioveni i-a umilit cu 4-0. O astfel de echipă mi se părea periculoasă acasă. Dar, băieții au strâns rândurile, cred că cei care au intrat pe teren au respectat întocmai indicațiile antrenorului și așa s-a născut această victorie importantă. Sper să continuăm această serie de victorii. Craiova nu ne sperie, am mai învins odată liderul”, a mai afirmat partenerul de afaceri al lui Adi Mutu.

Salarii, doar cu acordul lui Trică

UTA a legat două victorii și – teoretic – Adrian Marțian nu ar mai avea motive să întârzie plata salariilor restante din 15 octombrie. Pentru unii fotbaliști, gen Popescu, Ardelean, Zanardini, Horvat sau Firțulescu, care se pregătesc în Calea Aurel de la finalul lunii iulie, această primă retribuție este mai mult decât binevenită, însă patronul „alb-roșiilor” spune că totul depinde de ceea ce va avea de spus Eugen Trică.

„În primăvară, am pățit-o în două rânduri, așa că acum suflu și în iaurt. Îmi amintesc că am dat bani înainte de meciurile de la Mioveni și Vâlcea și am pierdut fără drept de apel. Dacă Trică spune că nu este niciun pericol să se mai întâmple la fel și că va găsi el o metodă prin care să gestioneze situația, jucătorii își vor primi salariile săptămâna viitoare. Bani sunt, doar că nu aș vrea să fim moi cu Universitatea Craiova”, a explicat șeful arădenilor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Oct. 2013, 14:28 Campionat
Pe aceeași temă