Marțian, mulțumit de rezultat, dar nu și de joc: „Ratările se puteau răzbuna”

Mihai Andries 01 Apr. 2013, 01:08 Campionat
Marțian, mulțumit de rezultat, dar nu și de joc:** „Ratările se puteau răzbuna

Noul patron al UTA-ei simte gustul succeselor cu primele două echipe clasate în seria de Vest a ligii secunde, dar cel puțin după ultimul fluier al partidei de la Brașov, Adrian Marțian nu mai este la fel de euforic ca după meciul cu ACS Poli Timișoara.

Omul de afaceri clujean recunoaște că arădenii au trăit prea periculos finalul disputei cu Corona și asta după ce au irosit în mai multe rânduri golul de 0-2. „Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte, dar nu pot să mint și să spun că jocul echipei mi-a plăcut. Adică, atâta timp cât s-a jucat ceva mai bine și am ajuns să mai înscriem, nu aveam voie să ratăm. Monac și Laso s-au cam jucat cu inimile noastre, poate aș fi făcut infarct dacă brașovenii egalau la ultima fază a meciului. În fotbal, de obicei așa e, ratările se răzbună și noi o puteam păți rău astăzi”, consideră Marțian.

Președintele „alb-roșiilor” a remarcat jocul a doi oameni din defensivă, unul dintre ei fiind chiar debutant la această partidă. „Supic a făcut un prim meci excelent la noi și încă nu a apucat să se acomodeze ca lumea cu restul echipei. Nu a greșit nimic, iar asta e foarte important pentru un fundaș. Apoi, nu pot să nu-l remarc și pe Amadio, care-mi demonstrează de la meci la meci că are valoare”, afirmă finanțatorul arădenilor.

În fine, Adrian Marțian nu pare dispus să le dea o primă jucătorilor lui Falub după confruntarea de la Brașov: „Să joace fotbal din primul până în ultimul minut mai înainte și apoi mai vedem. Dar, chiar dacă o să mă decid să-I premiez va rămâne totul în vestiar”.

 

Sursa: SportArad
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Mihai Andries 01 Apr. 2013, 01:08 Campionat
Pe aceeași temă