Marțian, între încurajări și reproșuri!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Apr. 2013, 16:19 Actualizat: 15 Apr. 2013, 16:20 Campionat
Marțian,  între încurajări și reproșuri!

Patronul UTA-ei a fost mereu în prim plan la Drăgășani. Adrian Marțian și-a vizitat jucătorii înaintea partidei în vestiar, însă a intrat și pe gazon, la încălzire. Finanțatorul „alb-roșiilor” a discutat cu Dan Țapoș și Dan Stupar, însă a vorbit și cu câțiva dintre jucători, încercând să îi motiveze cât mai mult. Marțian nu i-a uitat nici pe suporteri, cu care a petrecut câteva minute înainte de startul confruntării. La pauză, iritat fiind de faptul că UTA a jucat foarte slab, Marțian s-a dus direct la vestiare, acolo unde și-a îmbărbătat încă odată jucătorii. Totul a fost însă în zadar, pentru că Silvășan și compania nu au reușit să întoarcă rezultatul pe tabelă.

La final, Marțian s-a intersectat pe gazon cu Claudiu Niculescu. A urmat un dialog între cei doi, survenit pe baza declarațiilor făcute de patronul UTA-ei vizavi de actuala soție a antrenorului Damilei Măciuca. Fostul atacant al lui Dinamo i-a cerut lui Marțian să nu implice familia în problemele fotbalului, ci să-și exprime opinii doar în ceea ce-l privește pe el. Finanțatorul „textiliștilor” s-a apărat, menționând că a făcut acele declarații doar pentru amuzament, precizând că nu are nimic personal cu Niculescu sau familia sa, mai ales că tehnicianul oltenilor este finul lui Cristian Borcea, un apropiat al lui Marțian și Adi Mutu.

Apoi, omul de afaceri s-a dus direct la vestiare. După ce și-a criticat jucătorii, la rând a urmat Adrian Falub. Aproximativ 10 minute a durat discuția dintre cei doi, care – de fapt – a fost mai mult un monolog. Patronul s-a exprimat pe un ton ridicat și reproșându-i antrenorului său lipsa de reacție în atac, în timp ce acesta stătea rezemat de gard și privea în gol…

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Apr. 2013, 16:19 Actualizat: 15 Apr. 2013, 16:20 Campionat
Pe aceeași temă