Marțian anunță și alte mutări majore: „Mai vin un conducător și Adi Mutu”

Mihai Andries 07 Nov. 2013, 23:09 Campionat
Marțian anunță și alte mutări majore:** „Mai vin un conducător și Adi Mutu

Pe lângă demiterea lui Trică și a ajutoarelor sale și, eventual, renunțarea la unii jucători, Adrian Marțian mai intenționează să facă și alte mutări la nivel de conducere și lot. Înainte de toate, dejeanul ne-a mărturisit că este foarte aproape să-l convingă pe prietenul și parterenrul său de afaceri să vină la Arad.

Din iarnă, Adi Mutu ar putea veni la UTA. Știu că are de gând să se întoarcă la Dinamo, dar nu cred că are ce face acolo. I-am reamintit că am pornit pe un drum împreună, iar acum aș avea nevoie de el”, spune patronul „textiliștilor” despre atacantul naționalei care a fost trecut pe linie moartă la echipa franceză Ajaccio.

Tot Marțian susține că de la finalul acestei săptămâni, „Bătrâna Doamnă” va avea un nou „oficial”. „O să facem schimbări la toate nivelurile, de la lot de jucători, antrenori, dar și conducători. De vineri, s-ar putea să instalez un nou conducător, sunt în negocieri avansate cu el”, ne-a mai mărturisit șeful arădenilor, care este în căutarea unui director executiv de la începutul sezonului.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 07 Nov. 2013, 23:09 Campionat
Pe aceeași temă