Marțian a tremurat pentru Luceafărul în tribuna oficială a arenei din Sânmartin

Mihai Andries 27 Apr. 2013, 16:47 Campionat
Marțian a tremurat pentru Luceafărul** în tribuna oficială a arenei din Sânmartin

Fiindcă UTA nu mai depinde doar de ea în încercarea de a prinde un loc promovabil în Liga 1, „oficialii” arădeni aruncă o privire și în tabăra contracandidatelor. Mai mult, Adrian Marțian chiar a asistat live la întâlnirea dintre Luceafărul Oradea și ACS Poli Timișoara. Patronul „alb-roșiilor” a luat loc la tribuna oficială a arenei din Sînmartin și – bineînțeles – le-a ținut pumnii gazdelor.

„La ce ocazii au ratat și orădenii, chiar și cu poarta goală, egalul ar fi fost mai echitabil. E și mai supărător faptul că Poli a dat gol în zece oameni, dar ăsta e fotbalul. Dacă nu marchezi când ai ocazia, riști să pierzi totul. Este clar că rezultatul nu e bun pentru UTA, dar acum trebuie să ne concentrăm pe meciul cu Vâlcea. Trebuie să batem, altfel se cam termină campionatul nostru. Am și acum în minte meciurile proaste soldate cu înfrângeri la Mioveni și Damila, dar nu mai putem da timpul înapoi”, a precizat finanțatorul „textiliștilor”.

La pauză, acesta a fost văzut coborând la vestiarele arenei comunei de lângă Oradea pentru o posibilă premiere a „luceferilor” în cazul unui rezultat pozitiv cu timișorenii. „Am fost la baie, nu am eu treabă cu astfel de lucruri. Cum să le dau eu bani jucătorilor altor echipe? Cei de la Luceafărul au un patron, se ocupă el de salariile și primele fotbaliștilor lui”, a mai afirmat Marțian.

La confruntarea de la Sânmartin a asistat și Dumitru Paul, portarul Luceafărului care și-a pierdut un rinichi după duelul cu Dosso petrecut vinerea trecută la Arad. Acesta a venit însoțit de mama sa, nu a stat prea mult, dar a văzut mesajul coechipierilor săi înscripționat pe niște tricouri de culoare roșii: „Alături de Paul Dumitru”.

 

Sursa: Sport Arad
Foto Florin CEAUȘU

Mihai Andries 27 Apr. 2013, 16:47 Campionat
Pe aceeași temă