Marovic: „Mi-am dorit de mult timp să joc la Poli”

Mihai Andries 11 Oct. 2012, 19:00 Campionat
Marovic:** „Mi-am dorit de mult timp să joc la Poli

Fundașul stânga al alb-negrilor se așteaptă la un duel dificil sâmbătă cu Damila Măciuca, prin prisma faptului că vâlcenii sunt neînvinși în campionat. Marko Marovic (29 de ani) are experiența primei ligi românești cu Gaz Metan Mediaș și spune că își dorea să ajungă la Timișoara când evolua sub comanda lui Cristian Pustai.

Nu știu foarte multe despre adversar, știu că au promovat în Liga a II-a. Până acum nu au înfrângere, deci e o echipă bună, înseamnă ne așteaptă un meci greu. Dar așa cum domnul profesor ne oferă de fiecare dată informații bune despre adversar și dacă vom fi la nivelul nostru maxim, vom realiza un rezultat bun. Mergem la victorie, dorința noastră e să promovăm”, a declarat Marovic.

Jucătorul crescut de Partizan Belgrad susține că aprecia mult clubul timișorean atunci când evolua la Mediaș. „Am fost la Gaz Metan și am învățat limba română. Când jucam la Mediaș îmi doream să joc pentru Politehnica, cum se numea echipa. E un oraș frumos, studențesc, cu mulți tineri și aproape de Belgrad. Pot să spun că una dntre dorințele mele s-a împlinit, cealaltă e să intrăm în Liga I. E un club cu tradiție mare, chiar dacă au fost probleme foarte mari, cum acestea s-au rezolvat, m-am decis să vin și să promovez, să joc din nou în prima ligă”, conchide fundașul sârb.

Marko Marovic a evoluat în perioada 2009-2011 de 12 ori pentru Gaz Metan în Liga I. În noul sezon are patru apariții în tricoul lui ACS Poli.

Articol scris de Radu FAUR și Cornel BIHOLARI
Foto: BanatSport

Mihai Andries 11 Oct. 2012, 19:00 Campionat
Pe aceeași temă