Marius Baciu, dezamăgit după remiza Daco-Geticei cu Pandurii. „La pauză, dacă era 4-1, nu se supăra nimeni”. Antrenorul gorjenilor are altă variantă

Marius ANGHEL 01 Sep. 2018, 16:17 Campionat
Marius Baciu, dezamăgit după remiza Daco-Geticei cu Pandurii.

Daco-Getica a fost, astăzi, aproape de cel de-al doilea succes în acest sezon al Ligii 2, după ce în prima etapă a trecut cu 2-0 de UTA. Echipa antrenată de Marius Baciu a condus de două ori în jocul de pe teren propriu, din etapa a 5-a, cu Pandurii Târgu Jiu, însă a fost de fiecare dată egalată, astfel că în final a fost nevoită să se mulțumească doar cu un punct.

Raphael Stănescu a deschis scorul în minutul 12, după o centrare a lui Voicu și o minge scăpată în față de portarul Mihai Cotolan. Daniel Pîrvulescu a reușit apoi egalarea, în minutul 27, după o acțiune personală și un șut din careul mic. În partea secundă, Adrian Voicu (58) a readuc Daco-Getica în avantaj, după ce a primit o minge de la Călințaru și l-a învins pe Gavrilaș. Însă George Tudoran (65) a readus Pandurii în joc cu un șut de la 30 de metri central, stabilind, totodată, și rezultatul final.

Baciu: „Sunt dezamăgit de ratările pe care le-am avut”

După meci, în intervenție telefonică la radio Sport Total FM, antrenorul Marius Baciu s-a declarat nemulțumit de remiza cu Pandurii, acuzând chiar arbitrajul.

„La pauză, dacă era 4-1, nu se supăra nimeni! Sunt dezamăgit de ratările pe care le-am avut, iar adversarii au marcat la primele șuturi pe poartă. Am avut și un penalty clar, neacordat de arbitru. Încă suntem în căutări în zona defensivă. Noi suntem o echipă care ne-am format în ultimele trei săptămâni”, a declarat Marius Baciu, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

După această remiză, Daco-Getica a ajuns să aibă 5 puncte după cinci etape și să se poziționeze pe locul 13. Etapa viitoare, formația bucureșteană joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul celor de la Metaloglobus.

Bogoi spune că rezultatul e echitabil

De partea cealaltă, antrenorul echipei gorjene, Adrian Bogoi, a spus că rezultatul obținut de Pandurii pe stadionul din cartierul Colentina este unul conform cu realitate de pe teren.

„Rezultatul este echilibrat, am luat un punct care ne menține poziția în clasament. Astăzi am întâlnit o echipă matură, cu mulți jucători care anul trecut au jucat în Liga 1. Ne luptăm pentru fiecare punct, sperăm să creștem de la joc la joc și să jucăm din ce în ce mai bine. Ne-am mai fi dorit doi-trei jucători, dar nu cred că mai este posibil. Avem jucători tineri, cu potențial și sperăm ca în scurt timp să avem rezultate și mai bune”, a spus și Adrian Bogoi la radion Sport Total FM.

Pandurii are 8 puncte după această remiză și stă pe locul 8.  În runda a 6-a joacă pe teren propriu, duminică, de la ora 15:00, cu SSC Farul Constanța.

DACO-GETICA BUCUREȘTI – PANDURII TÂRGU JIU    2-2
Raphael Stănescu 12′, Adrian Voicu 58′ / Daniel Pîrvulescu 27′, George Tudoran 65′

Gavrilaș – Val. Dima, Cotigă, Motroc, N. Mușat – Călințaru (cpt.), D. Cîrjan (M. Grigore 69′), Rob. Neacșu (Epure 69′), Raph. Stănescu (Teuț 87′) – Ad. Voicu, Bustea
Rezerve neutilizate: Botaș – Carabela, Al. Iordănescu, Mîrzea
Antrenor: Marius Baciu

Mih. Cotolan – Trancă (Nsiah 63′), Konate, D. Ciobanu, Brînzan (cpt.), Al. Vasilescu, Tudoran, D. Pîrvulescu (P. Popescu 86′), Cenaj, Vodă, Blejdea (Rob. Gheorghe 51′)
Rezerve neutilizate: Sălăjan – Dănescu, N. Cotolan, Rob. Lică
Antrenor: Adrian Bogoi

Stadion: Juventus (București); Arbitru: Andrei Lucian Țiții (Șura Mică); Asistenți: Marius Bălan (Dej) și Cristian Voicu (Focșani).

VEZI REZULTATELE și MARCATORII etapei a 5-a

Marius ANGHEL 01 Sep. 2018, 16:17 Campionat
Pe aceeași temă