Marin Barbu acuză arbitrajul

18 Apr. 2009, 17:11 Campionat
Marin Barbu acuză arbitrajul

Marin Barbu a criticat maniera de arbitraj a orădeanului Ciprian Danșa după meciul dintre CS Buftea și Dunărea Giurgiu (2-2), contând pentru etapa a XXV-a a Ligii Secunde de fotbal (Seria I).

În opinia antrenorului giurgiuvean (care și de această dată a făcut “show” pe banca tehnică), “centralul” partidei a comis o eroare de neiertat în minutul 65 al jocului, acordând gazdelor o lovitură liberă după un fault inexistent al lui Cătălin Gheorghe, care a fost avertizat la aceeași fază pentru proteste. Din lovitura liberă rezultată, ilfoveanul Dorobanțu a reușit să egaleze situația la doi după o gravă eroare a portarului Andrei Neagu.

“Nu sunt genul de om care să acuze arbitrajul, și de obicei îmi fac mea culpa, însă de data asta maniera de arbitraj a fost una scandaloasă. E adevărat, la golul doi al gazdelor, este vina jucătorilor mei și în special a portarului însă totul a pornit de la o lovitură liberă inexistentă. Eu cred că în deplasările din acest retur, dacă aveam parte de arbitraje corecte, în acest moment trebuia să avem cu cinci puncte mai mult și să ne situăm mult mai sus în clasament”.

Concret, cel poreclit “Magiun” s-a referit la meciurile cu FC Botoșani, atunci când în prelungirile partidei giurgiuvenilor li s-a anulat un gol perfect regulamentar, dar și în partida de pe “Areni”, cu Cetatea Suceava, atunci când lui Tatarciuc i-a fost anulat un gol, din nou valabil, în urma unei semnalizări eronate de la margine pentru un presupus ofsaid.

Revenind la partida de astăzi, pentru că tot a venit vorba de tușieri, Marin Barbu a declarat că și piteșteanul Gabriel Stroe se face vinovat de faptul că a ridicat fanionul, deși atacantul giurgiuvenilor Marian Stan, scăpat singur cu Oghinciuc, nu se afla în poziție de afară din joc (fază petrecută în prima repriză la scorul de 1-0 pentru oaspeți).

Rămâne de văzut ce calificative vor primi arbitrii incriminați din partea observatorului Adrian Rămureanu, și mai ales cine și în ce mod îi va pedepsi pe “vinovați” dacă aceștia se vor face responsabili de erorile menționate.

 

articol scris de Costel Spânu și Bogdan Voicu (RL2)

18 Apr. 2009, 17:11 Campionat
Pe aceeași temă