Marian Pană: „De meciul cu CSMS Iași depinde strategia noastră”

24 Nov. 2011, 15:32 Campionat
Marian Pană:** „De meciul cu CSMS Iași depinde strategia noastră

Tehnicianul echipei FC Farul a declarat că strategia echipei pentru returul campionatului va fi făcută în funcție de rezultatul meciului de sâmbătă cu CSMS Iași.

„Pot spune că meciul de sâmbătă este cel mai important al campionatului pentru FC Farul. În funcție de rezultatul partidei cu CSM S Iași o să știm încotro ne îndreptăm și ce avem de făcut pentru retur. Un succes ne va menține speranțele la promovare în timp ce, deși nu vreu să spun, o înfrângere ne-ar schimba radical obiectivul urmând a juca pentru evitarea retrogradării”, a declarat Marian Pană.

Tehnicianul marinarilor s-a declarat dezamăgit de atitudinea jucătorilor la meciul de la Mangalia, pierdut cu 0-4 și spune că pentru a învinge sâmbătă echipa trebuie să intre în teren mult mai determinată.

„Am vorbit cu jucătorii și mi-au spus că ce s-a întâmplat la Mangalia a fost un accident. Eu i-am văzut timorați încă din prima repriză a acelui meci. Acest lucru trebuie să se schimbe sâmbătă dacă ne dorim să învingem Iașul. Eu știu că dacă ne vedem de treaba noastră câștigăm puncte, așa cum am făcut-o în multe partide jucate în acest tur de campionat”, a mai spus tehnicianul constănțenilor.

Farul primește vizita celor de la CSM S iași, sâmbătă, cu începere de la ora 12.00. Partida va fi arbitrată de o brigadă bucureșteană cu Marcel Bârsan la centru, asistat la cele două margini de Bogdan Velicu și Mihaela Gomoescu.

articol scris de Cristian Banciu

24 Nov. 2011, 15:32 Campionat
Pe aceeași temă